Rehber :
   
Hediyelik Eşya ve Oyuncak
Yuma Oyuncak
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.02.2009
Başkan Canalioğlu'ndan Trabzonspor'a ziyaret


Başkan Canalioğlu'ndan Trabzonspor'a ziyaret

   

       Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Sayın başkanımız bir dediğimizi iki etmemiştir" dedi.

       Belediye Başkanı M Volkan Canalioğlu Trabzonspor kulübünü ziyaret ederek Başkan Sadri Şener'e başarılarından dolayı plaket verdi. Başkan Canalioğlu, yönetimi ziyaretinden sonra idman öncesi futbolcu ve teknik kadroyu da ziyaret ederek baklava ikramında bulundu

       Trabzonspor kulübü Başkanı Sadri Şener de katkılarından dolayı Başkan Canalioğlu'na teşekkür ederek arkasında Volkan Canalioğlu ismi yazılı 61 numaralı bir forma hediye etti. Sadri Şener, Volkan Canalioğlu'nun Trabzonspor kulübünden hiçbir zaman kopmadığını belirterek, "Sayın başkanımızın Trabzonspor'a katkısı büyüktür. Kendisine teşekkür ediyoruz.Bugüne kadar bir dediğimizi iki etmemiştir. Şu anda da sahilde bulunan alanı kulübümüze kazandırmak için gerekli çalışmaları yapmaktadır. Bu konuda kendisine müteşekkiriz. Onun makamı ne zaman bir sıkıntımız olsa rahatlıkla gidebileceğimiz, özel kalemden geçmeden direk odaya girebileceğimiz bir makamdır. Bu bizim için çok önemlidir. Kendisi futbolun içinden gelmektedir. Ziyaretinden büyük onur duyuyoruz" dedi.

        Belediye Başkanı M.Volkan Canalioğlu da konuşmasında Trabzonspor'un kentin üst kimliği olduğunu belirterek, " "Trabzonspor hem Trabzon'umuzun ekonomisine, hem tanıtımına hem de spor sektörüne çok önemli katkılar sağlamaktadır. Bu kulübe destek vermek her Trabzonlu ve Trabzonsporlu'nun görevidir. Ben de bulunduğumuz görev ve 1966'dan beri Trabzonsporlu olan biri olarak kulübe hizmet etmekten ve katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Trabzonspor'un başarısı kent için çok önemlidir, moral kaynağıdır. Bu yıl da çok güzel bir başarı sağlamış durumdayız. Bu başarı ligin ikinci yarısında oynadığımız maçlarda kendini daha da göstermiştir. Trabzonsporlular, başkanımız, yönetim kurulumuz ve kulübümüzle bütünleşmiştir. Birlik ve beraberlikle özlenen başarılar yakalanabilir. Gelmiş olduğumuz noktada futbol federasyonu tesislerinin kulübümüze devri bir meclis toplantısında onaylanmıştır. Önceki günkü toplantımızda da yine Trabzonspor'umuza 2 dönümlük bir araziyi ücretsiz verdik. Çalışmalarımız Trabzonspor'a kalıcı gelir getirme noktasındadır. Sahil güzergahı üzerinde bir alanı Trabzonspor'umuza vermek için bir hayli yol aldık. İnanıyorum sonraki toplantımızda bu konuyu neticelendiririz ve kulübümüzün burada yapacağı alışveriş merkeziyle Trabzon'a önemli bir katkıda bulunmuş oluruz" dedi.

   

06 Şubat 2009 Cuma
Toplam Okunma Sayısı : 1693

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com