Rehber :
   
İş Makinaları ve Servisleri
Karadeniz Makina
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.02.2009
Canalioğlu Çocuk ve Gençlik eğitim merkezini ziyaret etti


Canalioğlu Çocuk ve Gençlik eğitim merkezini ziyaret etti

   

       Değirmendere Mahallesinde yaptırılan Çocuk ve Gençlik Eğitim merkezindeki çocuklar mutlu mu mutlu..Merkezde bulunan 14 çocuk öğreticiler eşliğinde galoş üretiminin yanısıra bilgisayar ortamında internet ağı ile bütün dünya ile bağlantı kurabiliyorlar. Çocuklar ayrıca satranç, masa tenisi gibi zeka geliştirici oyunlarla da oynuyorlar.

       Ailem Olsun Derneğinin Gençlik ve Çocuk Eğitim Merkezinde düzenlenen genel kurulu sonrası Başkan Canalioğlu, çocukların çalışmalarını yerinde inceledi. Beraberinde Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacisalihoğlu ile birlikte çocukları ziyaret eden Başkan Canalioğlu, "Trabzon Belediyesi olarak birlik, beraberlik, katkı ve paylaşım içerisinde hizmet götüreceğimizi söylemiştik. Bugün geldiğimiz noktada Çocuk ve Gençlik Eğitim merkezi kentimizdeki birlik, beraberlik ve paylaşımın bir ürünüdür. Herkesin katkısı vardır.Biz kentimizi yönetirken her kesimin, kurumun ve kuruluşun görüş ve önerilerini alıyoruz. Bu öneriler doğrultusunda hizmetlerimize yön veriyoruz. Bu merkezin yapılmasında Ailem Olsun derneğinin çok önemli katkıları oldu. Burada çocuklarımız bilgisayar ortamında internet ağı ile dünyanın her yeri ile dostluk ve arkadaşlık bağını da güçlendirmiş oluyorlar. Buradaki gençler artık toplumda bir yeri olan kendine özgüveni olan bir yapı içerisinde yaşamlarını sürdürüyorlar." dedi

       Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezinde bulunan çocuklar ebru sanatı ile yapılan Trabzonspor logosu büyük ilgi gördü. Logoları gören Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacisalihoğlu, TS Cluplarda satılmak üzere sipariş verdi.

06 Şubat 2009 Cuma
Toplam Okunma Sayısı : 1870

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com