Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.01.2012
Ayder Yaylası'ndaki Yangında, Bir Pansiyon İle Bir Ev Yandı


     
 
 
     

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde turizm yöresi Ayder Yaylası'ndaki yangın sonucu bir pansiyon ve bir ev yandı.

 Alınan bilgiye göre, gece geç saatlerde Ayder Yaylası'nda İhsan Demirci'ye ait 3 katlı pansiyonun ikinci katında, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, pansiyonun yanında bulunan kardeşi Nevzat Damirci'ye ait 2 katlı binaya da sıçradı.

  Çamlıhemşin Belediyesi, Rize Belediyesi ve çevre ilçelerin belediye itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, sabah saatlerinde söndürülebildi. Yangın sonucunda pansiyon tamamen yanarken ev de kullanılamaz hale geldi.

 Çamlıhemşin Belediye Başkanı İdris Lütfü Melek, yangının çıkış sebebinin henüz belirlenemediğini ifade ederek, ''Yangın sırasında pansiyonda sadece pansiyon sahibi kalıyordu. O da yangını fark edince dışarıya çıktı ve itfaiyeye haber verdi. Yangın kısa sürede büyüdüğü için pansiyon tamamen yandı, ev de artık kullanılamaz hale geldi. Ancak yangın, diğer ev ve otellere sıçramadan söndürülebildi'' dedi.

 Yangında can kaybı veya yaralı olmamasının kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan Melek, yangın sonucunda yaklaşık 700 bin liralık maddi hasar oluştuğunu kaydetti.

Kaynak: http://www.61haber.com

Toplam Okunma Sayısı : 1634

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com