Rehber :
   
Sinemalar
Sinema Lara
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.02.2009
Trabzon Belediyesinden yeni kurslar


Trabzon Belediyesinden yeni kurslar

   

       Trabzon Belediyesine ait Kalkınma Mahallesindeki Gençlik ve İletişim Merkezinde açılan ve büyük ilgi gören bilgisayar-gitar-bağlama ve keman kurslarına şimdi de Ney ve resim kursu ekleniyor.

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, sosyal belediyeciliğin öncülüğünü yaptıklarını belirterek, gençlere yönelik aktivitelerin artırılarak devam edeceğini söyledi. Trabzon'un kültürel ve sanatsal hayatına Belediye olarak önemli katkı sağladıklarını ifade eden Başkan Canalioğlu, "Trabzon'un tarihten bu yana var olan sosyal hayatına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Gençlik Merkezimizdeki kurslarımıza Resim ve Ney kurslarını da ekleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

       Özellikle üniversiteli gençlerin ilgisini çeken üflemeli çalgılardan NEY ile birlikte yağlıboya-suluboya-pastel ve karakalem çalışması öğrenmek isteyen her yaştan gruplar için kurs kayıtlarının Kalkınma Mahallesindeki Gençlik Merkezinde devam ettiği bildirildi.

       Ücretsiz internet hizmetinin de verildiği gençlik merkezinde Bilgisayar, gitar, bağlama, keman ve aerobik-step ile taekwando kurslarına devam ediliyor.

06 Şubat 2009 Cuma
Toplam Okunma Sayısı : 2439

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com