Rehber :
   
Beyaz Eşya ve Elektronik
Araslar Ticaret
Aydın Elektronik
Tekobiz
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.01.2012
Trabzonlu sanayici ve işadamlarına seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, "Birlikte iş yapma kültürünü geliştirmeliyiz"



    

       Trabzonlu Sanayici ve iş adamları derneklerinin Cephanelik Restaurant'ta düzenlediği yemeli toplantıya katılan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, güçlü bir sanayi ve ekonomi için birlikte ortak iş yapma kültürünün gelişmesi gerektiğini vurguladı.

       MÜİAD Trabzon şubesinin organize ettiği ve ASKON, TSGİAD, TGİAD, KASİAD, KARGİD, TSİAD, MÜSİAD ve TÜMSİAD başkan ve yöneticilerinin katıldığı yemekli toplantıda konuşan Başkan Gümrükçüoğlu iş adamlarının güçlerini birleştirerek daha güçlü işlere imza atabileceklerini söyledi.

       Trabzon'u geleceğe taşımak için yaptıkları çalışmalar hakkında sanayici ve işadamlarına bilgi veren Gümrükçüoğlu, "Sanayici ve iş adamları dernekleri düzenledikleri ulusal ve uluslararası organizasyonlarla bölgemizde iş hayatının gelişmesine önemli katkılar sağlıyor. Biz de Trabzon'umuza yatırım yapacak bütün iş adamlarına elimizden geldiğince destek olmaya hazırız. Sanayici ve iş adamlarımızın güçlü olması demek, istihdam demek, bölgenin gelir düzeyinin artması demektir. Ulaşım noktasındaki gelişmeler demir yoluyla tamamlanmış olacaktır. Oluşturulan tekno-kent ve çalışmalarını sürdürdüğümüz lojistik merkez için yer arayışlarımız devam etmektedir. Kentsel dönüşümler, yeni yollar ve önemli yatırımlara şehir geleceğe hazırlanmaktadır" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1280

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com