Rehber :
   
İş Makinaları ve Servisleri
Karadeniz Makina
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.01.2012
Ajax'ın Burak Yılmaz'la İlgilendiği İddia Edildi...


     
 
 
     

Trabzonspor'da harika bir sezon geçiren Burak Yılmaz hakkında her geçen gün yeni bir transfer haberi çıkıyor. Hollanda basınına göre, Ajax'ın bordo-mavili takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz'la ilgilendiği iddia edildi..Spor Toto Süper Lig'de ortaya koyduğu performans ile Avrupa'da bir çok yıldız ismi attığı gollerle geri bırakan Burak Yılmaz, Avrupa takımlarının dikkatini çekmeye devam ediyor.

17 maçta 21 gol atarak Ronaldo ve Messi gibi isimlerle yarışan golcü oyuncu için sezon sonu Ajax'ın, transfer görüşmelerine başlamak için Trabzonspor'un kapısını çalacağı iddia edildi.

Hollanda kulübünün Burak Yılmaz için Trabzonspor'a 7 Milyon 500 Bin Euro'luk bir teklifli pazarlıklara başlayacağı ifade edilirken, 2015 yılında bordo-mavili kulüple sözleşmesi bitecek olan golcü oyuncu için A Milli Takım eski teknik direktör Guus Hiddink'ten de görüş alındığı ve Hollandalı teknik adamın Burak Yılmaz için olumlu rapor verdiği iddialar arasında yer aldı. Haberde Guus Hiddink'in Burak için, "Burak Avrupa'nın en iyi golcülerinden biri. Onunla gurur duyuyorum. O çok kaliteli bir forvet" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1182

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com