Rehber :
   
Yöresel Yemekler
Karpi Pide Salonu
Pidecim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.02.2009
Batum Devlet Üniversitesi Belediye Başkanı Canalioğlu'na fahri doktora verecek


Batum Devlet Üniversitesi Belediye Başkanı Canalioğlu'na fahri doktora verecek.
Üniversitenin kararını Başkan Canalioğlu'na Acara Sağlık Bakanı Antadze iletti.


       Trabzonun kardeş kenti Batum Devlet Üniversitesi, Trabzon ile Batum arasındaki ilişkilerin geliştirmesinde gösterdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'na fahri doktora verilmesi için karar aldı.

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'nu ziyaret eden Gürcistan Özerk Cumhuriyeti Acara Sağlık Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Levan Antadze, iki kardeş kent olan Trabzon ile Batum arasında kardeşlik ilişkilerinin daha da geliştirilmesine büyük katkı sağlayan Volkan Canalioğlu'na Batum Devlet Üniversitesi tarafından Fahri doktora ünvanı verilmesi yönünde alınan kararı iletti.

       Batum Devlet Üniversitesi'nin böyle bir karar almasının kendisini onurlandırdığını söyleyen Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, " Gerek Uluslararası Karadeniz Kulübü Başkanı olarak, gerekse iki kardeş kent Trabzon ile Batum arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesi noktasında kültürel, sanatsal ve turizm alanında önemli çalışmalar yaptık. iki ülke arasındaki ilişkilerin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum. Fahri doktora ünvanından dolayı Batum Devlet Üniversitesi yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

       Salık Bakanı Fanatik Trabzonsporlu çıktı.

       Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Levan Antadze Başkan Canalioğlu'nun ziyaretine bordo-mavi kaşkol takarak geldi. Beraberinde Batum Belediye Başkanı Vasiko Tavardkıladze, Gürcistan Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Avtandil Mikadlaze birlikte ziyaret eden Bakan Antadze, Trabzonspor'un bu yıl şampiyon olacağını iddia etti.

       Bakan Antadze koyu bir Trabzonspor taraftarı olduğunu ifade ederek, Trabzonsporun başarılı sonuçlar almasının kendisini mutlu ifade ettiğini söyledi.

08 Şubat 2009 Pazar
Toplam Okunma Sayısı : 2415

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com