Rehber :
   
Aluminyum ve Yan Sanayi
Aktif Metal Yapı Tic. Ltd. Şti.
Üçgen Aluminyum San. Tic. Ltd Şti.
Mst Cam Alüminyum
Birlik Cam Balkon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.02.2012
TTSO Kadın Girişimciler Kurulu'ndan ücretsiz "Girişimci Olmak İstiyorum" semineri


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Avrupa İmar Ve Kalkınma Bankası İşbirliğinde Trabzon da “Girişimci olmak istiyorum” seminerini gerçekleştiriyor. Özellikle girişimci olmak isteyen kadın ve erkek adayların davet edildiği seminer sonrası katılımcı kadınlara sertifika sunulacak.

9 Şubat 2012 tarihinde Saat 11.30-16.00 arasında Trabzon’da gerçekleştirilecek olan seminere katılmak isteyenlerin TTSO Kadın Girişimciler Kurulu’na seminer öncesi kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kayıtlar  326 80 70 – 266 (dahili) nolu telefondan  odamız personeli Nuray Turhan’a yapılabiliyor.TTSO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından yapılan çağrıda kendi işini kurmak isteyenlerin “Girişimci Olmak İstiyorum” seminerine katılmaları önerilirken kamuoyuna da şu basın açıklaması yapıldı:

 “Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası(EBRD) tarafından başlatılan ve Frankfurt School of Finance & Management tarafından yürütülen Mikro & KOBİ Finansman Programı kapsamında, kadın girişimci adaylarına yönelik “Girişimci Olmak İstiyorum” semineri 9 Şubat 2012 de Trabzon’da gerçekleştirilecek. 
Frankfurt School uzmanı Belgin Güzaltan tarafından verilecek seminerde katılımcı kadınlara genel olarak girişimcilik, girişimci olmanın avantajları, iyi bir girişimcinin özellikleri, iş fikrine karar verme, planlama, işi yapmaya karar verme, işe başlama, finansman kaynakları ve kurum destekleri gibi konularında ayrıntılı bilgi verilecek. 
Türkiye’deki faaliyetlerine 2009 yılında başlayan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası belirli stratejik alanlara odaklanıyor.

Bunlar; küçük işletme ve tarımsal üretim kredilendirmesi ve sürdürülebilir enerji ve enerji verimliliği finansmanıdır. EBRD Türkiye’deki projelere doğrudan ve aracı bankalar vasıtasıyla uzun vadeli finansman sağlamaktadır. Türkiye’deki ticari bankalar ile yürütmekte olduğu bazı kredi programları ayrıca bir teknik destek paketi de içermekte olup, Türkiye Mikro ve KOBİ Finansman Programı’nın teknik destek hizmetlerinin finansmanı USAID (ABD Uluslararası Kalkınma Ajansı) tarafından sağlanmaktadır. 

Türkiye Mikro ve KOBİ Finansman Programı kapsamında krediler, kalkınmada öncelikli 43 ilde Vakıflar Bankası, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası ve Denizbank aracılığıyla kullandırılmaktadır. Teknik hizmet danışmanlığı, Frankfurt School of Finance & Management tarafından yürütülmektedir.  Program hakkında daha detaylı bilgiye www.msmeturkey.com adresinden ulaşabilirsiniz.”
Toplam Okunma Sayısı : 1638

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com