Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.02.2012
Trabzonspor, Antalyaspor'a Konuk Oluyor (Maç Öncesi Analiz)


     
 
 
     

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta maçında ligdeki son üç maçından galibiyetle ayrılan Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor deplasmanına çıkacak.Mardan Antalya Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Selçuk Kaya ve Sinan Yılmaz yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Hakan Özkan olacak..

TRABZON SERİYİ SÜRDÜRME AMACINDA

Ligin 2. yarısında oynadığı 7 maçın 6'sından galibiyetle ayrılarak 2. devrenin en fazla puan toplayan ekibi olan Trabzonspor, Antalyaspor deplasmanından da üç puanla çıkmak ve zirve ile aradaki farkı daha da azaltmayı istiyor.

Bordo mavili takımda Fildişi Sahili Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Zokora'nın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Arkadiusz Glowacki, Robert Vittek ve Tayfun Cora zorlu deplasmanda mücadele edemeyecek.Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş, Antalya'ya kaleciler Tolga Zengin, Bora Körk ve Zeki Ayvaz'ı götürürken; geçen sezonun flaş ismi Onur Kıvrak Trabzon'da kaldı.

ANTALYA'DA 3 YENİ TRANSFER HAZIR

24. hafta mücadelesinde deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Antalyaspor, kendi evinde Trabzonspor'u mağlup etmek ve 4 maçlık 3 puan hasretini noktalamak istiyor.Kırmızı beyazlılarda Trabzonspor karşısına son karşılaşmada kırmızı kart gören İbrahin Dağaşan'ın yanı sıra, sakatlıkları devam eden Ali Zitouni, Emrah, Ali Tandoğan ve Doğa Kaya'dan yoksun çıkacak.

Transferin son gününde Necati Ateş'i Galatasaray'a veren Antalyaspor'da, yine son gün transfer edilen Orkun Uşak, Jaba ve Sinan Kaloğlu, Mehmet Özdilek'in görev vermesi halinde ilk kez kırmızı beyazlı formayı giyebilir.

MUHTEMEL 11'LER

ANTALYASPOR

Öme,Erkan,Ali Turan,Deniz,Minev,Uğur İnceman,Mehmet Eren,Tita,Sedat,Janda,Mehmet Yılmaz

TRABZONSPOR

Tolga,Serkan,Giray,Mustafa,Cech,Colman,Aykut,Olcan,Alanzinho,Halil,Burak

SON 4 MAÇ BERABERE

Trabzonspor ile Medical Park Antalyaspor, ligde 34. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar iki takım arasında oynanan 33 lig maçında bordo - mavili takımın 20, Antalyaspor'un ise 4 galibiyeti bulunuyor. 9 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor attığı 60 gole karşılık kalesinde 28 gol gördü.

İki ekip arasında ligde oynanan son 4 maç ise berabere sona erdi. 2009-10 sezonu 23.haftasında Antalya'da 1-1 berabere kalan iki takım geçen sezon hem ilk yarıda hem 2.yarıda oynadığı maçları 0-0 berabere bitti. Ligin ilk devresinde ise iki ekip Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 2-2 berabere kaldı.

Toplam Okunma Sayısı : 1294

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com