Rehber :
   
Organizasyon Şirketleri
ES Davet Organizasyon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.02.2012
Gümrükçüoğlu'ndan Kültür Araştırma Kurulu'na yemek


 

     

       Başkan Gümrükçüoğlu, "Yapacağınız çalışmalar Trabzon'un kültür ve sanatına yön verecek"

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Belediye Kültür Araştırma Kurulu üyeleri ile İkram Sofrası'nda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

       Trabzon'un kültür birikimi, sanatı, kentleşme olgusu üzerine inceleme yaptırmak ve yörede yetişen kültür ve sanat adamlarını özendirmek, kent içerisine konulması muhtemel sanat eserleriyle ilgili düzenleyici çalışmalarda bulunmak ve yerel kültürün korunmasına, yaygınlaştırılmasına yardımcı olmak amacıyla kurulan ve 41 üyeden oluşan Kültür Araştırma Kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, Kurul'un yapacağı başarılı çalışmaların Trabzon'un kültür ve sanatına yön vereceğini söyledi.

       Trabzon'un tarih, sanat, kültür ve spor kenti olduğuna vurgu yapan Gümrükçüoğlu, "Bu şehrin kültürüne, sanatına kültür Araştırma Kurulu'nun kararları ve öngörülerine göre yön vermeye gayret göstereceğiz. Trabzon'un kültür ve sanatı için yapılacak çalışmalarda sizlerin görüş ve önerileri Belediyemizin çalışmalarına büyük katkı sağlayacak. O bakından Kurul üyelerimize çok güveniyor, çok seviyor ve takdir ediyoruz. Bu toplantıları rutin aralıklarla yaparak bu kenti daha ileri taşıyacak projeleri birlikte gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Toplam Okunma Sayısı : 1217

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com