Rehber :
   
Gıda Firmaları & Ürünleri
Kahvaltı Dünyası
Bakkalım A.Ş
Fanus Organik Bal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.02.2012
Bayan Kızılcık, Huzurevi Sakinleri İle Bir Araya Geldi


  Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık’ın önderliğinde düzenlenen etkinlik ile Huzurevi sakinleriyle çay toplantısında bir araya geldi. Huzurevinde düzenlenen çay toplantısına Bayan Kızılcık’ın yanı sıra Trabzon Emniyet Müdürü ve Müdür Yardımcıları eşleri katıldı. Huzurevinde düzenli olarak gerçekleştirilen çay toplantılarına öncülük eden Bayan Kızılcık, düzenlenen etkinlik ile huzurevi sakinlerine moral verdi.

   Huzurevi sakinleri ile belirli aralıklarla bir araya geldiklerini ifade eden Bayan Kızılcık, “Huzurevimiz artık benim evim gibi. Onlarla belirli aralıklarla bir araya geliyorum. Bu vesile ile Emniyet Müdürümüzün ve Müdür Yardımcılarının eşleri ile huzurevinde biraya geldik. Onlarla hazırladıklarımız yiyecekler eşliğinde sohbetler ediyoruz. Oluşan sıcak ortam beni çok mutlu ediyor” dedi.

   Huzurevi sakinleri de, Bayan Kızılcık’ı artık evlatları gibi gördüklerini kaydederek, “İnsan bu yaşlara gelince artık sohbet edecek insanlar arıyor. Valimiz Recep Kızılcık  ve eşi Sema Kızılcık sağ olsun burada bulunduğu süre içerisinde bizleri yalnız bırakmadı. Onları hep yanımızda hissettik. Artık onları göremediğimiz de merak ediyoruz. Onlar bizim evladımız gibi” şeklinde konuştu.Bayan Kızılcık ve beraberindekiler hazırlanan yiyeceklerin ikramını yaptıktan sonra, huzurevi sakinleri ile sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. 

Toplam Okunma Sayısı : 1441

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com