Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.02.2012
Başkan Gümrükçüoğlu mahalle muhtarları ile bir araya geldi.



     

       Gümrükçüoğlu, her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Kaya, Belediye Meclis üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Fahrettin Aksoy, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Başkan Gümrükçüoğlu her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Muhtarlarımız bizim için değerlidir. Sizlerin talepleri halkla ilgilidir ve dolayısıyla birinci öneme ve ağırlığa sahiptir" dedi. Muhtarların mahallelerin temsilcileri olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, "Bu itibarla muhtarlarımızla her zaman sıkı bir işbirliği içerisinde olmaya gayret gösteriyoruz. Trabzon'u daha ileriye getirebilmek için karşılıklı konuşup sorunlara çare bulmamız gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde kent için yapılabileceklerin ortaya konulması açsından bu toplantılar son derece önemli" diye konuştu.

       Başkan Gümrükçüoğlu zaman zaman dile getirilen eleştiriler için hiç kimseden darılma ve gücenme bir durumu söz konusu olamayacağının altını çizerek, "Trabzon için herkesin ayağına gideriz. Muhtarlarımızın, herhangi bir siyasi partinin mahalle temsilcisinin, mahallede yaşayan vatandaşların görüşleri bizler için önemlidir. Toplumun yarına dile getirilen talep, istek ve şikâyetler bizlere yol gösterici olmaktadır. Bu anlamda toplumun her kesiminin istek ve şikâyetlerine açığız. Siyasi ayrım gözetmeksizin her mahalleye eşit hizmet vermeye bundan sonra da devam edeceğiz" diye konuştu.

       Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Kaya ise ortak paydalarının Trabzon'a hizmet olduğunun altını çizerek, "Hep birlikte Trabzon için çalışmalıyız. Muhtarla olarak projeler üreterek kentin gelişmesine katkı sunmalıyız. Mahallelerin altyapı ve yol sorunları ile meşgul olurken bir taraftan da gençler bir şeyler yapmalıyız, projeler üretmeliyiz. Özellikle kentsel dönüşüm projeleri bakımından ülkedeki büyük kentlerle yarışan Trabzon'un dönüşümünde yerimizi almalıyız" diye konuştu.

       Yaklaşık 6 saat süren toplantıda Başkan Gümrükçüoğlu mahalle muhtarlarına tek tek söz vererek sorun ve isteklerini dinledi. Gümrükçüoğlu gerek yazılı olarak, gerekse sözlü olarak ortaya konulan isteklerin takibinin yapılacağını ifade ederek, muhtarlar ile bire bir yapacağımız görüşmelerde öncelik sırası arz eden sorunları çözmek için gayret göstereceklerini söyledi.

       Toplantıda söz alan muhtarlar istek ve şikâyetlerini dile getirirken yaptıkları bazı önemli hizmetlerinden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ettiler. 1 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Sayim Kantarcı belediyenin sosyal yardımlar için uygulamaya koyduğu' Kart 61' uygulamasından dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, "Bu uygulama ile ihtiyaçlı vatandaşlarımızın onurunu kurtardınız" ifadelerini kullandı.

Toplam Okunma Sayısı : 1153

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com