Rehber :
   
Plaj & Dinlenme Tesisleri
Mavi Kıyı
Dillioğlu Tesisleri
Paşa Tatil Köyü
Kervan Tesisleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.02.2012
Pilot Takım Zirve İçin Avni Aker'de Oynayacak


     
 
 
     

Bordo mavili takımda sakatlığı nedeniyle 3 haftadır takımdan ayrı olarak çalışan Glowacki'nin iyileşmesi için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor. Bugüne kadar yapılan tedaviler sonucunda istenilen seviyeye gelmeyen oyuncunun hafta sonunda oynanacak olan lig maçında da forma giymesi beklenmiyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Glowacki'nin sözleşmesinin bu sakatlıklar nedeniyle uzatılmamasına kesin gözüyle bakılıyor.

AYIN GOLÜ Marek Cech'TEN

Bu arada, "Ülker Ayın Golü Yarışması", Ocak ayı değerlendirmesi sonuçlandı ve Marek Cech'in ligin 22. haftasında Eskişehirspor ile oynanan maçta filelere gönderdiği şut, "Ayın Golü" seçildi. Gole oy veren 100. talihli taraftar olan Asya Sungur, Trabzonspor'un antrenmanını ziyaret ederek, Marek Cech ile tanışıp formasını imzalatma şansı bulacak.

PİLOT TAKIM ZİRVE İÇİN AVNİ AKER'DE OYNAYACAK

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon, Pazar günü Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nın zeminin bozuk olması nedeniyle Fethiyespor ile saat 13.30'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda karşılaşacak. 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Akçay, kritik maçta taraftarların desteğine ihtiyaç duyacaklarını belirterek, "Hedefimiz bir üst lige çıkmak ve bunun için kayıp istemiyoruz. Fethiyespor maçı zor geçecek ama gülen taraf biz olmalıyız" dedi

Toplam Okunma Sayısı : 1487

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com