Rehber :
   
Gıda Firmaları & Ürünleri
Kahvaltı Dünyası
Bakkalım A.Ş
Fanus Organik Bal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
17.02.2012
Güneş, Turu geçmek İçin Şansları Olduğunu Söyledi


     
 
 
     

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 mağlup oldukları PSV maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik adam erken yedikleri golün morallerini bozduğunu belirterek, "Öncelikle üst seviyede bir takımla oynadık. Becerileri var ve bireysel olarak iyi bir takım. Gol yemeden bitirmeliydik bugün maçı ancak yapamadık. Erken iki golle biraz moralimizi bozduk. Orta sahada oyuna hakim olmakta zorlandık bugün. Avantaj onlara geçti. Hücumda yaptığımız ataklarla karşı tarafla olan üstünlük farkımızı kapattık. Zor da olsa orada kazanmak için her şeyi yapacağız.

PSV takımının fazla top kaybetmemesine değinen Güneş, "Oyunun başında savunma ağırlıklı başlamayı düşünmedik. Gol bularak rahatlamayı düşündük. Ofansif olarak riskler alırken savunmada eksiklikler yaşadık. PSV'nin en büyük avantajı boş top kullanmaması ve fazla top kaybı yapmamaları." ifadelerini kullandı.

Turu geçmek için şansları olduğunu da vurgulayan Güneş, "Avantaj tabii ki onlarda. Gol atmak bu tip maçlarda avantaj sağlıyor. Onlar bizden avantajlı durumdalar. Oraya gittiğimizde de futbolumuzu oynamaya çalışacağız. Futbol adına teslim olmayı düşünmüyoruz." dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1201

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com