Rehber :
   
Danışmanlık Hizmetleri
Trabzon Marka Patent Ofisi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.02.2012
Bahçecik'te yapımı tamamlanan 354 konutun kuraları çekilecek


    

       Trabzon Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi ikinci etabında yapımı tamamlanan 354 konutun kuraları 4 Mart Pazar günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde çekilecek.

       Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında konut alan vatandaşların kuraları 2 No'lu salonda 10.00 ile 12.00saatleri arası, Tabakhane ve diğer hak sahiplerinin kura çekimleri ise 12.00 ile 16.00 saatleri arası yine aynı salonda noter huzurunda çekilecek. Kura çekiminde hak sahiplerinin kendileri veya vekil tayin ettikleri kişilerin işlemleri yürütebilecekleri belirtildi.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu TOKİ ile gerçekleştirdikleri Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ikinci etabında yer alan 354 konutun yapımının tamamlandığını kaydederek, "Kentsel dönüşüm projesi kapsamında konut almayı tercih eden vatandaşlarımız 4 Mart Pazar günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde noter huzurunda yapılacak çekilişle evlerine kavuşacak. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında konut alma yoluna seçen vatandaşlarımız daha rahat ve çağdaş ortamlarda barınma imkanı elde edecek" ifadelerini kullandı.

Toplam Okunma Sayısı : 1357

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com