Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.03.2012
Gümrükçüoğlu "mahalle buluşması" toplantılarını sürdürüyor



      

       Vatandaşların sıkıntılarını mahalle toplantıları yaparak yerinde dinleyen Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle buluşmalarının ikincisini Sanayi Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

       Sanayi Mahallesi'nde yapılan toplantıya Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Turan, Belediye meclis üyesi ve AK Parti Gurup Başkanvekili Fahrettin Aksoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altınbaş, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Gümrükçüoğlu toplantı öncesi mahalle esnafını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi. Lokaldeki toplantıya özellikle kadınlar büyük ilgi gösterdi.

       Gayret Göstereceğiz

       AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altınbaş toplantının açılışında yaptığı konuşmada, mahalle toplantılarının ikincisini Sanayi Mahallesi'nde yaptıklarını belirterek, bundan sonra belirli aralıklarla bu toplantıları sürdüreceklerini ifade etti. Altunbaş, mahalle toplantıları ile vatandaşın ayağına giderek hem yapılan hizmetleri anlatacaklarını hem de vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturmak için gayret göstereceklerini söyledi.

       Birlikten Güç Doğar

       Başkan Gümrükçüoğlu ise Sanayi Mahallesi sakinlerini bir ve beraber görmekten dolayı büyük bir onur duyduğunu ifade ederek, " Bu birliktelik hizmet aşkımızı artırıyor. Bizler ne yapmışsak sizlerin sayesinde yapıyoruz. Birlikten güç doğar. Yapılanlara omuz vermek, halka anlatmak, insanlarla paylaşmak başarının temel düsturudur" diye konuştu.

       Sanayi Mahallesi Daha da Hareketlenecek

       Trabzon Belediyesi olarak vatandaşlarımızın katkılarıyla çok büyük projelere imza attıklarının altını çizen Gümrükçüoğlu, " Sanayi Mahallemize 4010 metre karelik alana 770 ton asfalt serildi. 400 metre yol ıslahı, 2182 metre kare beton yol, 240 metre tretuar, 1100 metre korkuluk yapıldı. Trabzon Belediyesi Teknik hizmet Birimleri inşaatı tamamlandı. 2. El Oto Galericileri sitesinin yapımına başlandı. Belediye Teknik hizmet birimleri ile yapımına başlanan 'İkinci El Oto Galericileri Sitesinin' tamamlanmasıyla Sanayi Mahallesi daha da hareketlenecek. Hizmetlerimiz saymakla bitmez. Bunun yanında eksiklerimizde olabilir. Bu eksiklerimizi çözüme kavuşturmak için sizlerin arasındayız " dedi. Sunumun ardından Başkan Gümrükçüoğlu vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyerek sorularını cevapladı.

Toplam Okunma Sayısı : 1255

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com