Rehber :
   
Restorant
Berk İkinci Bahar
Ali Usta
Cemil Usta
Hatipoğlu Spor Kompleksi
Akçaabat Kültür Park
Yıldızlı Nezih Bahçe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.03.2012
Suavi Kaptan Yazdı...


     
 
 
     

Federasyon başkanımız Yıldırım Demirören gazete ve televizyon haberlerine göre UEFA başkanı Platini'yi ziyaret etti.Ziyaret sonu basına açıklamayı UEFA başkan yardımcısı Şenez Erzik yaptı ve görüşmede şike olayları görüşülmedi sadece bir tanışma oldu dedi.

Yesinler sizin görüşmenizi ve konusunu.

İnsanı nasılda aptal yerine koyuyorlar. Yarınlardaki uygulamalar bilesiniz ki, bizim federasyonun uygulaması diye açıklanacak uygulamanın UEFA'nın dikte ettirdiği uygulamadır.Bu böyle biline.

Yoksa bu görüşme bu kadar sorunun olduğu ve UEFA'nın direkt ilgilendiği bir konu tartışılmadan bitmez. Bekleyip göreceğiz.

- BU HAFTA GÖĞSÜMÜZ KABARDI.

Sanki milletin içine doğdu,sezonun en güzel maçını Beşiktaş karşısında oynayacağımız.

Maçları her zaman seyrettiğimiz Krem Yavuz'un işletmeciliğini yaptığı ''Karadenizli Sporcular Derneği'' tabiri caizse ağzına kadar doluydu.Benim gibi müdavimlerin dışında Serdar Bali, Yusuf Reha ALP,Aziz Kundupoğlu, Osman Kotaman,Andaç OCAK. Faruk (eski futbolcumuz) vs .gibi hasret giderdiğimiz arkadaşlarımız vardı.Trabzonspor sezonun en güzel oyununu oynadıkça bizlerde coştuk ve fazlasıyla mutlu olduk.

Trabzonspor hedefine varacak bunu herkes böyle bilsin. Benden söylemesi. Bu hafta Sivasspor karşısında alacağına inandığım başarılı sonuç bizi hedefimize daha da yaklaştıracaktır.

- GİRAY BULAK RİZE'YE CAN VERDİ.

Sezon başından beri bir türlü istikrarlı sonuçlar alamayan Bank Asya liginin güçlü ekiplerinden Rizespor 3 hafta önce göreve getirdiği Giray Bulak'la galiba amaçladığı sonuca ulaşacak öyle görünüyor. Son önemli iki deplasman maçından alınan 6 puan bunun en güzel göstergesi.Giray Bulak'a başarılarının devamını diliyorum. Can verdiğine inandığım komşu ilimiz Rize'nin güçlü temsilcisi Rizespor'un sezonu mutlu bir sonla noktalamasını temenni ediyorum.

- DERBY MAÇ AYNI ŞEHİRİN İKİ TAKIMI ARASINDA OYNANAN MAÇTIR.

Geçen hafta oynadığımız Beşiktaş maçı öncesi Ulusal basınımızda bazı yayın organları maç öncesi anonsları ile bu maçı ''DERBY'' maç diye lanse ettiler.

Oysa Derby maç aynı şehirin iki takımı arasında oynanan maça verilen sıfattır.GS-FB, BJK-FB, G.Birliği-A.Gücü vs. gibi ..

Bunda bile zorlanıyoruz.

Birde Beşiktaş'ın stadının adı yine değişti. Fi-Yapı'nın sözleşmesi uzatılmadığı için veya anlaşma sağlanamadığı için yeniden eski adıyla ''İNÖNÜ'' Stadı olarak anılıyor.

Meslektaşlarımın dikkatine sunuyorum.

Hayırlı haftalar diliyorum.

skaptan61@gmail.com

Toplam Okunma Sayısı : 1435

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com