Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.03.2012
Kadınlar Gününde Bowling Şöleni


            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Trabzon Valiliği Yerel Eşitlik Birimi ve Forum Alışveriş Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirilen ilimizde bulunan Toplum Merkezileri kadınları için Forum Alışveriş Merkezi’nde tertip edilen bowling etkinliği ve el sanatları sergisine katıldı.

            Etkinliğe Vali Kızılcık’ın yanı sıra Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk, İl Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Özkan Forum Alışveriş Merkezi yetkilileri ve toplum merkezinde bulunan kadınlar katıldı.

            8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle farkındalık yaratılması amacıyla düzenlenen etkinliklerin önemine işaret eden Vali Kızılcık, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Bu günler belirli sorunların olduğu alanlarda farkındalık yaratılmasına önemli katkılar sağlıyor. Kadın ve erkek eşitliği toplumumuzun olmazsa olmaz gerçekleri arasında yer almaktadır. Toplumun tüm kesimlerinin kamu hizmetlerinden eşit olarak faydalanması gerekiyor. Valilik olarak bu çerçevede çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir” şeklinde konuştu.

            Kadınların sosyal aktivitelere katılmasına önem verdiklerini kaydeden Vali Kızılcık, “ Toplum merkezlerinde bulunan kadınlarımıza orada destek olunmaktadır. Biz aynı zamanda kadınlarımızın sosyal aktivitelere katılmalarını da amaçlıyoruz. Onların toplumun her alanında görünür olmaları fevkalade önemli. Bu çerçevede forum alışveriş merkezinin katkıları ile bu etkinliği gerçekleştirdik. Toplum merkezlerinde üretim yapan kadınlarımızın eğlenmeye de ihtiyaçları var. Bu kadınlarımızın bazıları bu etkinliklere bugüne kadar çocuklarını götürerek katılıyorlardı.bundan böyle bizzat kendileri de bu yerlere gelip zamanlarını değerlendireceklerdir.  Bu tür etkinliklerin devamlılığı kadınlarımızın sosyal yaşamda aktif rol almasını sağlar. Bu nedenle böyle organizasyonları sürekli gerçekleştirmeliyiz.” diye konuştu. Vali Kızılcık daha sonra kadınlarla bowling oynadı .

Toplam Okunma Sayısı : 1371

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com