Rehber :
   
Yöresel Yemekler
Karpi Pide Salonu
Pidecim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.03.2012
Trabzon Belediyespor'un Tenisteki Büyük Başarısı




       Trabzon Belediyespor Tenis Kulübü, 1 - 4 Mart 2012 Tarihleri arasında Antalya /Manavgat Club Alibey de Büyükler, 14 yaş, 12 yaş ve 10 yaş katagorilerinde düzenlenen ve toplamda 924 sporcunun katıldığı Tenis Turnuvasından başarıyla döndü.

       Belediyespor turnuvaya tenis branşından sorumlu yöneticisi İsmail Koç ve Antrenör Nika Chkhartishvili yönetiminde 9 sporcu ile katılmıştır. Turnuvada Belediyesporlu sporcular 4 birincilik, 3 ikincilik, 2 de üçüncülük elde ettiler.

       Yönetici İsmail Koç, turnuvaya katılan Kulüp sporcularının tamamının başarılı olduğunu belirterek, " Büyükler katagorisinde Antrenör Sporcu olarak mücadele eden Nika Chkhartishvili'nin grubundaki tüm maçları kazanarak birinci, İhsan Koç'un grup ikincisi Furkan Koç ise üçüncü olmuştur. 14 yaş erkekler grubunda da Yiğit Aktaş ve Kayra Burhan Koç 'un guruplarında tüm maçlarını kazanarak birinci, Ata Kalaycıoğlu ise gurubunu üçüncü tamamladı. 14 yaş kızlar gurubunda ise Sena Şahin'in tüm maçlarını kazanarak birinci, Gaye Kalaycıoğlu ise 2. oldu. 12 yaş kızlar gurubunda ise Ecren Ergül'ün ikinci olarak büyüyk bir başarıya imza atmışlardır. Belediyespor kulübü olarak tenis de bu başarıları sağlayan sporcu ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

       Belediyespor kulübü Başkanı Nihat Demir de alınan başarılı sonuçlardan dolayı başta tenisten sorumlu yöneticiler olmak üzere antrenörler ve sporcuları kutlayarak, başarıların devam edeceğini söyledi.

Toplam Okunma Sayısı : 1201

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com