Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
08.03.2012
İlk Kez Bowling Oynayarak Keyifli Dakikalar Geçirdiler


     
 
 
     

 TRABZONLU kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte bowling sporu ile tanıştı.

Trabzon'un şehir dışından göç alan mahallerinde oturan, sosyo- ekonomik düzeyi düşük ve kadın istihdamı açısından dezavantajlı kadınlardan oluşan Valilik Toplum Merkezi Kadınları, Forum Trabzon’da Dünya Kadınlar Günü’nün keyfini bovling oynayarak doyasıya yaşadı. Yaklaşık 60 kadın, ilk kez bowling oynayarak keyifli dakikalar geçirdi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle farkındalık yaratılması amacıyla düzenlenen etkinliklerin önemini belirtti. Kızılcık, "Kadın ve erkek eşitliği, toplumumuzun olmazsa olmaz gerçekleri arasında yer almaktadır. Toplumun tüm kesimlerinin kamu hizmetlerinden eşit olarak faydalanması gerekiyor. Valilik olarak bu çerçevede çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir" diye konuştu.

Kadınlar da farklı bir etkinliğe katıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Fevziye Yaylı, "Çok güzel bir organizasyon yapmışlar. Çok keyif aldım. İlk kez oynadım ama çok zevkli. Stres atıyor" derken, Esma Babul ise "Çok zevkli ama kukaları hiç düşüremedim. Denedim denedim olmadı. Ama inat ettim, başaracağım. Bizi bir tek bu gün hatırlıyorlar ama yine de mutlu oldum" diye konuştu, etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti.

Osman ŞİŞKO/TRABZON, (DHA) 

     
 
08.03.2012
 
     
     
 
08.03.2012
Toplam Okunma Sayısı : 1186

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com