Rehber :
   
Bayan Kuaförleri
Kuaför Emine
Kuaför Günay
Kuaför Esra
.Kuaför Rıza
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.03.2012
Onur ve Alanzinho sözleşme uzattılar


 
 
Onur ve Alanzinho bugün düzenlenen törenle sözleşmelerini uzattılar.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine katılan Yönetim Kurulu Üyemiz Recep Denizer, her iki sporcunun da bugüne kadar kulübümüze önemli katkılarda bulunduklarını belirterek, “Attıkları imzalarla bunu pekiştireceğiz. Uzun yıllar her iki kardeşimizden de Trabzonspor’a hizmet bekliyoruz. Tüm Trabzonspor camiasına ve sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın” diye konuştu.

Onur’la 5, Alanzinho ile 2 yıllık sözleşme imzalandığına değinen Denizer, “Özellikle Onur’a Trabzonspor camiası olarak teşekkür etmek istiyoruz. Kulübümüzdeki dengeleri bozmamak adına kendisi büyük özveride bulunmuştur” ifadelerini kullandı

Kulübümüzle mukavele yenileyen Onur ise şunları söyledi: “Bugün gerçekten benim için önemli gün. Çok mutluyum. Sonuçta kendi evimde kaldım. Tekrar sözleşmemi uzattım. Bunun büyük mutluluğunu yaşıyorum. Her şey güzel. Sayın Başkan’a, yöneticilere, sevgili menacerime, bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kulübümüzün büyüklüğünü biliyorum. Bu zamana kadar elimden gelenin en iyisini yapmak için çabaladım. Hırsla çalışmalarıma devam edeceğim. Trabzonspor’da oynamak çok büyük ayrıcalık. Bu ayrıcalığı en iyi yaşayanlardan biriyim. Duygularım tarifsiz. Böyle bir camianın yanımda olduğu için herkese teşekkür ediyorum”.

Onur, Tolga ile rekabeti konusunda ise, “Sakatlığım süresi içinde Trabzonspor Kulübü’nün başta başkan ve yöneticileri olmak üzere herkese beni dünyanın en iyi doktoruna gönderdikleri için teşekkür ederim. Bana ne kadar değer verdiklerini ve sahip çıktıklarını biliyorum ama en iyi örneği budur. Tolga abi önce çok iyi bir abi, insan ve iyi bir kaptan. Şu anda kendimi her şeyimle hazır hissediyorum. Şans gelirse kaldığım yerden tekrar devam etmek istiyorum. Aslında Bora abi ve Zeki’yi de katarsak çok iyi 4 kalecimiz var. Büyük takımların hedefleri büyük olduğu için iyi kalecileri olmak zorunda. İyi kaleciler sıkıntı değil Trabzonspor için şans. Rekabet her zaman takıma kazandırır. Elimizden geldiğince en iyi şekilde çalışıp o formayı alnımızın akıyla terleteceğiz” dedi.

Brezilyalı oyuncumuz Alanzinho ise şu değerlendirmelerde bulundu: “3 yılın üzerine yeni sayfa açıyorum. Bunun için çok mutlu ve memnunum. Mutluluklarla ve çok güzel deyimlerle geçen 3 yılı geride bıraktım. Kulüp ve şehirdeki insanlar beni çok iyi sahiplendiler, sürekli yardımcı oldular. Buraya büyük bir aidiyet duyuyorum. Türk futbolunda bu kadar önemli yeri ve futbol geleneği olan bir yerde devam etmek, buranın parçası olmak benim için büyük onur. Yeni açılan bu sayfada umarım katkılarım daha üst seviyeye çıkar”.

Alanzinho 2013 – 2014, Onur ise 2015 – 2016 sezonu sonuna kadar kendilerini Trabzonspor’a bağlayan sözleşmelere imza attı.


 


Diğer Fotoğraflar












Toplam Okunma Sayısı : 1240

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com