Rehber :
   
Maçka Tesisleri
Osmanoğlu Ocakbaşı
Sümer Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.03.2012
Kadın Girişimcilere Bayan Kızılcık Desteği


            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, bayan girişimci Dilek Kılınç tarafından İpekyolu İş Merkezi’nde hizmete sokulan Happy Cake Pastanesi’nin  açılışına katıldı.Hibe desteğiyle hizmete sokulan pastanenin açılışına Bayan Kızılcık’ın yanı sıra Trabzon Vali Yardımcıları eşleri ve davetliler katıldı.

            ABİGEM ve İş Kur Trabzon İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği girişimcilik eğitimlerinin sayesinde kadınların girişimci olduklarını ifade eden Bayan Kızılcık, kadınların iş hayatına girmesinin son derece önemli olduğunu kaydetti.
            Bayan Kızılcık, bir kadın girişimci tarafından hizmete sokulan pastaneyi açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,“ Kadınlarımızın iş hayatına girerek ekonomimize katkı sağlamaları son derece önemli. Girişimcilik eğitimleri sonrası kadınlarımız tarafından açılan dükkanlar bence kadınlarımızın girişimci ruhlarını ortaya koyuyor. Bende iş hayatına katılan kadınlarımızı görmekten büyük haz duyuyorum. Dilek Hanım tarafından açılan bu pastane, ben inanıyorum ki burada kalmayacak ve daha da ilerleyecek. Bir Karadeniz kadını olarak Karadeniz kadınlarının azmini ve inadını çok iyi bilirim. Onlar iş hayatında da başarılı olacaktır. Kadınlarımızın her zaman yanındayım” dedi.

            Girişimci Dilek Kılınç ise, iş hayatına atılmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, “Şuanda yaşadığım mutluluk tarif edilemez. Bizleri kırmayarak her zaman yanımızda olan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık’a açılışımıza katılarak verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

            Konuşmaların ardından Bayan Kızılcık pastanenin kurdelesini keserek açılışını yaptı. Açılışın ardından Bayan Kızılcık pastaneyi gezerek Dilek Kılınç’tan bilgi aldı.  Pastane düğün, nişan ve doğum günü pastaları, kurabiyeler, logolu kurumsal kurabiyeler, makavanlar gibi geniş bir yelpazede hizmet verilecek.

Toplam Okunma Sayısı : 1603

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com