Rehber :
   
Restorant
Berk İkinci Bahar
Ali Usta
Cemil Usta
Hatipoğlu Spor Kompleksi
Akçaabat Kültür Park
Yıldızlı Nezih Bahçe
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.03.2012
"Avrupa'da Herkesin Gıpta Ettiği Bir Kulüp Olduk"


     
 
 
     

Trabzonspor'un 28'inci Divan Genel Kurul toplantısı, Trabzonspor Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak'ın tek aday olarak girdiği genel kurula, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Taylan Üner ve Mustafa Beyazlı ile Divan Kurul üyeleri katıldı.

YENER: "KUPAYI ALACAĞIZ KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN"

Yönetim Kurulu'nun çalışmaları hakkında genel kurul üyelerine bilgi veren Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, TFF genel kurul seçimleriyle ilgili kulübün izlediği politika konusunda kamuoyunda yoğun eleştiriler olduğunu hatırlattı ve "Bu eleştirileri dikkate aldık. Genel kurul sonucunda TFF yönetim kuruluna eski yöneticilerimizden 2 kişinin girmesi sağlandı. Eski yöneticilerimizden Yusuf Reha Alp, Tahkim Kurulu'na girdi. Trabzon'un yetiştirdiği değerli FIFA hakemimiz Turgay Güdü MHK'na seçildi. Kulübümüzün hakem mağduriyetlerini önleme adına yardımı olacaktır” dedi. Yener sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geçen sezon aldığımız 82 puan ile Spor Toto Süper Lig'in gerçek şampiyonunun Trabzonspor olduğunu, tüm Trabzonsporlular olduğu gibi UEFA da tescil etmiş ve kulübümüz Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil etmiştir. Bu demektir ki kupanın gerçek sahibi Trabzospor'dur. Kupanın müzemize getirilmesinin takipçisi olacağız. Tüm mücadelemiz bu yönde olacaktır. Bundan hiçbirinizin kuşkusu olmasın.”

“AVRUPA'DA HERKESİN GIPTA ETTİĞİ BİR KULÜP OLDUK”

Sözleşmesi sona eren sporcularımızın sözleşmelerinin yenilendiğini ve sezon sonu itibarıyla sözleşmesi biten oyuncu bulunmadığını kaydeden Yener, eksikliklerin giderilmesi için futbolcu araştırması ve bunların kulübe katılması için çalışma sürdürüldüğünü belirterek, "Göreve geldiğimizden bu yana Trabzonspor'u hep yukarıya taşıdık. İlk defa bu sezon Avrupa'da 11 maç oynadık. Şampiyonlar Ligi kulüp tarihinin en önemli mihenk taşlarından biriydi. Elde ettiğimiz başarı sonucu bütün Avrupa bizden övgüyle bahsetti. Ekonomik yapı olarak oldukça iyi konuma geldik. Kulübün üzerinde kambur olan borsa, şirketlerin birleşmesiyle oldukça iyi konuma getirildi. Her yıl kulüp kasasından ödediğimiz büyük meblağ artık ödenmeyecek. Hidroelektrik Santralin lisansı alındı, proje aşamasına geldi. Kredisi de hazır. Hiçbir ortak almadan açık şekilde ihalesini yapıp, yıllık 10 milyon dolarlık kaynak sağlayacak konuma getireceğiz. Akyazı ile ilgili çalışmalar da devam ediyor. Bize verdiğiniz görevi hep yukarıya taşımak için çalıştık. Zaman zaman yanlışlar da yaptık. Belki daha iyi olabilirdi ama geldiğimiz noktaya baktığınızda Trabzonspor'un hem Türkiye hem Avrupa'da herkesin gıpta ettiği bir kulüp olduğunu görüyoruz” ifadesini kullandı.

BORÇ 104 MİLYON LİRA

Denetleme Kurulu raporunda, Trabzonspor'un 40 milyon 777 bin lira uzun vadeli, 64 milyon 325 bin lira kısa vadeli olmak üzere toplam 104 milyon 603 bin net borcu olduğu açıklandı.

Toplam Okunma Sayısı : 1561

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com