Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.03.2012
Seza-Der'den Bayan Kızılcık'a Plaket


            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Seza Hanımlar Kültür, İletişim, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Seza-Der) tarafından Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Dünyada Kadın' konulu konferansa katıldı.

            Konferansa Bayan Kızılcık’ın yanı sıra Seza-Der üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konferans başlangıcında Bayan Kızılcık’a gerçekleştirdiği duyarlı faaliyetlerden ötürü bir plaket verildi.

            Trabzon’da gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler veren Seza-Der Başkanı Deniz İskender, Bayan Kızılcık’a gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, “Gittiği her yerde hayırseverliği ile halkla kucaklaşan, ayrıldığı yerlerden gözyaşı ile uğurlanan, Sema Kızılcık Hanımefendiye yaptığı çalışmalardan dolayı bu plaketi sunmak istiyorum” dedi.

            Plaketi tüm dernek üyesi kadınlar adına kabul ettiğini belirten Bayan Kızılcık, “Yaptığınız konuşma ve ödül töreni benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Umarım anlatıldığım gibi gönüllerde yer edilmişimdir. İnşallah bu yardımlaşma kültürü artarak devam eder. Seza Hanımlar Kültür, İletişim, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin bundan sonra yapacağı çalışmalarda da yanında olduğumu belirtmek isterim. Bu tüm dernek üyesi kadınlar adına kabul ediyorum” şeklinde konuştu.

            Ödül törenin ardından Dr. Figen Barlas Es, kadınlara bir konferans verdi. Konferansta Dr. Figen Barlas Es, kadının, kainatın meyvesi hükmünde bir çiçek olduğunu belirterek, onun en güzel meyveyi nasıl verebilirimin derdinde olması gerektiğini söyledi.



Toplam Okunma Sayısı : 1643

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com