Rehber :
   
Reklam ve Tabela
Yusuf Rizeli
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.03.2012
Başkan Hacısalihoğlu 14 Mart Tıp Bayramı kutladı


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nı nedeniyle yayınladığı mesajda tüm doktorların ve sağlık sektöründe çalışanların bayramını kutladı.Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, son yıllarda Türkiye’nin tıp alanında haklı başarılar elde ettiğini, bunun gelişen ve kalkınan bir Türkiye’nin eseri olduğunu söyledi.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu, Trabzon’u bir sağlık merkezi haline getirmek için oda olarak çalışmalarda bulunulduğunu ifade ederek, “Sadece Trabzon ve bölgenin değil, yakın gelecekte komşu ülkelerimizin de sağlık sektöründe başvuracağı güçlü bir merkez olmayı istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda odamız meclis üyeleriniz aldığı kararla KTÜ Tıp Fakültesi Hematoloji Merkezi odamız tarafından modernize edilerek, halkımızın hizmetine sunulmuştur.” dedi. 

Başkan Hacısalihoğlu, her yıl 14 Martta kutlanmakta olan Tıp Bayramı nedeniyle Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına tıp camiasının bayramını kutladığını dile getirerek, sağlık alanında çalışan tüm doktorlarımızın bu meşakkatli meslekte hizmet verdiklerini vurguladı.
Toplam Okunma Sayısı : 1319

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com