Rehber :
   
Konfeksiyon
Can Modaevi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.02.2009
Bilenler bilmeyenlere bilgisayar öğretiyor


Trabzon Belediyesinden önemli projeye destek
Bilenler bilmeyenlere bilgisayar öğretiyor.

   

       Ülkemizde 15 ila 25 yaş arası 100 bin gence temel bilgisayar eğitimi sunabilme hedefiyle başlatılan "Bilenler bilmeyenlere bilgisayar öğretiyor" sosyal sorumluluk kampanyasına Trabzon Belediyesi de destek veriyor. Trabzon Belediyesi, Trabzon Kent konseyi, Habitat gençlik derneği tarafından imzalanan protokol çerçevesinde iletişim akademisi açılış töreni Trabzon Belediyesi Gençlik Merkezi'nde yapıldı.

   

       Akademinin açılış törenine Trabzon Belediye Başkanı M.Volkan Canalioğlu, Trabzon Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Nusret Onur, Birleşmiş milletler Kalkınma programından Gülüm Eralp, Microsoft Türkiye Sosyal Sorumluluk Müdürü Seniz Ciritçi ile Habitat Gençlik Derneği Başkanı Sezai Hazır ile çok sayıda genç katıldı.

       Açılışta konuşan Trabzon Belediye Başkanı M.Volkan Canalioğlu, Belediye olarak her zaman gençlere destek verdiklerini belirterek, "Biz gençlerin enerjisine güveniyoruz. Sonuçta gördük ki gençlere verdiğimiz destek ve onlara olan güvenimiz boşa çıkmadı..Kadın ve Kız çocuklarının haklarının korunması yönünde dört proje yürütüyoruz. Gençlik Merkezimize gençlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Bizler her zaman gençlere destek verdik, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

28 Şubat 2009 Cumartesi
Toplam Okunma Sayısı : 1916

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com