Rehber :
   
Otomotiv
Kofoğlu Otomotiv
Hassoy
Koçmak Oto Renault
Adnan Otomotiv
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.03.2012
Bayan Kızılcık, Kaymakam Eşleri ile Huzurevinde


 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık’ın önderliğinde belirli aralıklarla düzenlenen etkinlik kapsamında Huzurevi sakinleriyle çay toplantısında bir araya geldi.Huzurevinde düzenlenen çay toplantısına Bayan Kızılcık’ın yanı sıra Trabzon vali yardımcıları eşleri ve ilçe kaymakamları eşleri katıldı.Çay toplantısı ile huzurevi sakinleri ile bir araya gelen Bayan Kızılcık, huzurevinde bulunan yaşlılar ile tek tek ilgilendi.

            Belirli aralıklarla gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında, bu seferde kaymakam eşleri ile bir etkinlik düzenledikleri kaydeden Bayan Kızılcık, “Bildiğiniz gibi belirli aralıklarla huzurevinde bulunan yaşlılarımız ile bir araya geliyoruz. Bu çay toplantısında da kaymakam eşlerinin hazırladıkları yiyecekler eşliğinde büyüklerimiz ile bir araya geldik. Bizlerin yaşlılarımızın yanında olduğumuzu asla unutmamalarını istiyoruz. Kendileri de bu etkinlikten memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Tek arzumuz onların mutlu olması” dedi.

            Huzurevinde gerçekleştirdikleri ziyaretlerin bundan sonrada devam edeceğinin altını çizen Bayan Kızılcık, “Huzurevinde bulunan büyüklerimiz ile bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıları bundan sonrada devam ettireceğiz. Büyüklerimizin sıkıntılarını dinlemek onlara moral vermek bizi memnun ediyor. Bu toplantı için elleriyle yemekler hazırlayan kaymakam eşlerine de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Bayan Kızılcık ve beraberindekiler ikram edilen yiyecekler eşliğinde huzurevinde bulunan yaşlılarla sohbet etti.

 

Toplam Okunma Sayısı : 2206

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com