Rehber :
   
Alışveriş Merkezleri
Hatipoğlu Hipermarketler Zinciri
İsaoğlu Market
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.03.2012
TTSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Mukaddes Ataman, başarı hikayesini anlattı


TTSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Mukaddes Ataman Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Samsun’da düzenlenen ‘Türkiye'nin Kadın Hikayeleri Samsun'da’ konulu etkinliğe Trabzon’u temsilen katıldı.

 
Samsun Kadın Girişimcileri Destekleme Kültür Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen etkinliğe, Türkiye’nin 81 ilinde yaptıkları çalışmalarla başarılı olan ve rol model seçilen kadınlar katıldı. Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katılan kadınlar, programda kendi başarı hikayelerini dile getirdiler.
 
Toplantıya Trabzon’dan katılan TTSO Kadın Girişimciler Kurulu üyesi Mukaddes Ataman da başarı hikayesini paylaştı. Restorasyon, proje-uygulama ve taahhüt işleri alanında faaliyet gösteren Ataman, kendisini başarıya götüren süreci ve bu süreçte yaşadıklarını dile getirdi. 
 

Kadınlara cesaretli ve girişimci olmalarını tavsiye eden Ataman, "Erkeklerle paylaştığımız dünyada biz kadınlar da mutlaka iş hayatında yerimizi almalıyız. Benim ve benim gibi kadınların, diğer hemcinslerimize de örnek olmasını isterim. Bunu sadece ekonomik bağımsızlık olarak düşünmemek gerekiyor, çünkü girişimci kadınların sayısının artması hem cinsiyet eşitsizliklerini azaltacak hem de istihdamı artırarak ekonomiye katkı sağlayacaktır” dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1507

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com