Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.02.2009
Temel Barutçu mezarı başında anıldı


Temel Barutçu mezarı başında anıldı
Başkan Canalioğlu, "Barutçu'nun adını ölümsüzleştireceğiz"


       Trabzon ve Türk futboluna uzun yıllar futbolcu ve teknik direktör olarak hizmet veren Temel Barutçu ölümünün 5. yıldönümünde Bengisu mahallesindeki mezarı başında anıldı.3

       Anma törenine Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'nun yanısıra Trabzonspor altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu, Antrenörler Derneği Başkanı Nurettin Balaban, CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Özçilingir, spor adamları, ailesi ve sevenleri katıldı.

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu anma töreninde yaptığı konuşmada Merhum Temel Barutçunun futbolcu ve antrenör olarak Trabzon'un önemli bir değeri olduğunu ifade ederek, "Ne yazık ki Temel kardeşimiz genç yaşta aramızdan ayrıldı. Trabzon futboluna yaptığı katkılar ve arkada bıraktıkları ile her zaman rahmet ve minnetle anılacaktır. Böylesine önemli bir değerimizin ismini Mart ayında yapacağımız meclis toplantısıyla ismini bir sokağa vererek yaşatacağız. Ailesi ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı diliyorum. Temel kardeşimizin mekanı cennet olsun" dedi.

       Trabzon Antrenörler Derneği Başkanı Nurettin Balaban ise bu düşüncesinden dolayı Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'na teşekkür etti.

28 Şubat 2009 Cumartesi
Toplam Okunma Sayısı : 1993

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com