Rehber :
   
Uzungöl Tesisleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
22.03.2012
Trabzon Belediyesi 89 engelli vatandaşa akülü araba verdi



     

       Başkan Gümrükçüoğlu, engellileri birlikte aşıyoruz.

       Trabzon Belediyesi 89 engelli vatandaşa akülü araba yardımında bulundu. Belediye çok amaçlı salonunda yapılan ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla düzenlenen törende akülü arabalarına kavuşan engelli vatandaşların sevinçleri görülmeye değerdi.

       Hollanda'da yaşayan vatandaşların katkılarıyla yapılan yardım töreninde konuşan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, asıl engellilerin karşılaşılan engelleri aşamayanlar olduğunu söyledi.

       Başkan Gümrükçüoğlu, engelli vatandaşları hayat standartlarının yükseltilmesi için çalışmalarını sürdürdükleri belirterek. "Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın katkılarıyla belediyemize kazandırdığımız 45 akülü, 44 manuel aracı engelli kardeşlerimize verdik. Belediye olarak üç yıl içerisinde 500 vatandaşa engelli aracı ve çeşitli engelli aparatını ulaştırdık. Engelliler toplumumuz bir parçası ve vazgeçilmezidir. Engellilerimizin yaşam şartlarının iyileştirilmesi için Trabzon Belediyesi olarak azami özen göstermekteyiz. Son model ve en son geliştirilmiş cihazların bağışlanmasında binlerce kilometre uzaktan gayret göstererek engelli kardeşlerimizle yürek birliği yapan gurbetçi vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

       Törende Başkan Gümrükçüoğlu akülü arabaların Trabzon Belediyesi'ne bağışlanması aşamasında gayret gösteren Kaynar Holding'in sahipleri Ali Kaynar, Bekir Kaynar ile Abdulkadir Paslı ve Hollanda Karadenizliler Derneği Başkanı Mustafa Şahintürk'e plaket vererek teşekkür etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1356

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com