Rehber :
   
Belediyeler
Trabzon Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.03.2009
"Bizler mal mülk değil hizmet için varız"


"Bizler mal mülk değil hizmet için varız"


   


       Canailoğlu Tüm-Bel -Sen üyelerine seslendi.
       Belediye Başkanı Canalioğlu, "Bizler mal mülk değil hizmet için varız"

       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu 5 yıldan beri işçisiyle, memuruyla kente en güzel hizmeti verdiklerini belirterek, "Çünkü bizler mal, mülk kazanmak için değil, Trabzon insanına en güzel hizmeti vermek için çalıştık. Bizim malımız da mülkümüz de insanımızın bizlere gösterdiği ilgi ve sevgidir" dedi.

       Tüm - Bel-Sen Memur Sendikası'na bağlı memurlar Park Restoran da düzenlenen birlik ve dayanışma yemeği ile bir araya geldi. Yemeğe Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Tümbelsen Genel Başkanı Vijdan Baykara, KESK dönem sözcüsü Celal Akaç, Tümbelsen Trabzon Şube Başkanı Haydar Karsan, siyasi partiler ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

       Gecede konuşan Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Trabzon'a hizmet etmek için işçisiyle memuruyla hep birlikte çalıştıklarını belirterek, "Bizler hep birlikte vatandaşın amiri değil memuru zihniyetiyle mücadele ettik. Vatandaşımızın mutluluğu için verdiğimizi bu mücadelede her çalışanın büyük katkısı vardır" dedi.

   

       Beş yıl önce büyük mücadeleler vererek hep birlikte Belediye Başkanlığını kazandıklarını ifade eden Başkan Canalioğlu, "5 yıl önce belediyede çalışan arkadaşlarımızın yaşadığı büyük sıkıntılar vardı. Çalışanlar arasında sınıf ayrımı yapılıyordu. Çalışanlar, bizden olanlar ve bizden olmayanlar şeklinde insan onuruna yakışmayan bir şekilde ayrıma tabi tutuluyorlardı. Biz göreve geldikten sonra bu sınıflandırmayı kaldırdık. Hatta seçim öncesinde elimizi dahi sıkmayan arkadaşlar göstermiş olduğumuz tutum karşısında bugün bizleri gördüklerinde yanaklarımızdan öpüyorlar. Belediyede çalışan herkes bizin evladımız, çalışma arkadaşımızdır. Bizim hizmet etme anlayışımız, birlikte yaşadık, birlikte çalıştık, birlikte başardık olmuştur" dedi.

       Bu kadar zor şartlar altında meclis aritmetiği ve iktidara rağmen kaynakları en güzel şekilde kullanarak kente en güzel hizmeti verdiklerini ifade eden Canalioğlu, bu hizmetlerimizi görmeyenlere vatandaşlarım en güzel cevabı sandıkta vereceğini belirtti.

       Belediye Başkanı olarak belediyeden aldığı maaştan bir kuruşun cebine girmediğinin altını çizen Canalioğlu, "Benim maaşım ihtiyaçlı vatandaşlara ilaç, su giyecek ve burs olarak gidiyor. Eşim ve ben bu devlete 30'ar yılın üzerinde hizmet ettik. Eşim emekli olduktan sonra da maaşlı olarak çalışıyor. Şu anda 1 dairemiz, 2004 model arabamız var. Buna karşılık bankaya 35, bir yakınıma da 40 milyar borumuz var. Bizlerin en güzel mülkü insanların bizlere gösterdiği ilgi ve sevgidir. Trabzonlu vatandaşların hizmet ederken önce "Onur" anlayışıyla hareket ettik. Bizim parayla, pulla, mülkle işimiz olmaz" dedi

       Trabzon insanının vefalı olduğunu ve sevdiğine sonuna kadar sahip çıktığını hatırlatan Canalioğlu, "Diyorlar ki belediyeyi kazanırsak belediyenin kapılarını sonuna kadar açacağız. Biz kapımızı da pencerelerimizi de zaten sonuna kadar vatandaşlara açtık. Cep telefonlarımız da açık. Vatandaşlarımızın böyle şeylere karnı toktur" dedi.

   

       Trabzon Belediyesi'nin 1868 yılında kurulduğunu belirten Canalioğlu Belediye'deki işçi ve memurların maaşlarının sadece bu dönemde zamanında ödediğini de sözlerine ekledi.

       -Tümbelsen Trabzon Şube Başkanı Haydar Karsan" tekrar o sıkıntılı günlere dönmemek için belediye seçimlerinde tarafız"

       Birlik ve Dayanışma yemeğinde konuşan Tümbelsen Trabzon Şube Başkanı Haydar Karsan; çok zor ve maşakkatli mücadelelerden sonra bugünlere geldiklerini ifade ederek, "Yerel seçimlerin hemen kapımızda olduğu bu günlerde herkesin kapı arkalarında gizlendiği bir ortamda yaşadığımız, işkencelerin izlerini üzerimizden atamadan yeni bir işkenceyle karşılaşmamak için yerel seçimlerde tavrımızın açıkça ortaya koyarak Belediye Başkanlığı seçimlerinde Volkan Canalioğlunu destekleme kararı aldık" dedi.

01 Mart 2009 Pazar
Toplam Okunma Sayısı : 2113

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com