Rehber :
   
Kurumlar
İl Kültür Turizm Müdürlüğü
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
Trabzon Valiliği
Trabzon Mes. Eğit. Bil. Mer.
Beşikdüzü Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.03.2012
Başkan Gümrükçüoğlu 'Mahalle Buluşmalarını' sürdürüyor



     

         Gümrükçüoğlu'ndan Aydınlıkevler Mahallesi'ne doğalgaz müjdesi. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle buluşmalarının dördüncüsünü Aydınlıkevler'de gerçekleştirdi.

       Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, Aydınlıkevler'de doğalgazın bu yılın Nisan ayı içerisinde kullanılmaya başlanacağının müjdesini verdi. Aydınlıkevler Yeni Cami Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda yapılan mahalle buluşmasında coşkuyla karşılanan Başkan Gümrüçküoğlu, yaptıkları toplantılarla vatandaşın ayağına giderek sorun ve isteklerini dinleme fırsatı bulduklarını belirtti.

       Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Turan, Ergin Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Parti Gurup Başkanvekili Fahrettin Aksoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Belediye Meclis üyeleri, Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Faik Kuvvet, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Lokaldeki toplantıya özellikle kadınlar büyük ilgi gösterdi.

       AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş mahalle buluşmalarına devam ettiklerini belirterek, "yaptığımız ziyaretlerde mahalle sakinlerinin görüş, öneri ve isteklerini dinleme fırsatı buluyoruz. Aynı zamanda yaptığımız hizmetleri anlatma imkanı elde ediyoruz. Mahalle toplantılarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz" diye konuştu.

       Başkan Gümrükçüoğlu toplantıda Trabzon'u geleceğe taşıyacak '61 proje' ve yapılan diğer projeleri değerlendirdi. Gümrükçüoğlu yapılan ve devam eden projelerin tamamlanması ile Trabzon'un çehresinin değişmeye başladığını kaydetti. Gümrükçüoğlu Ayasofya, Zağnos, Tabakhane, Çömlekçi, Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projeleri ile Ortahisar Kentsel Yenileme Projeleri'nin tamamlanması, Kanuni Bulvarı, Erdoğdu, Uğurlu-Karşıyaka yolu, Akyazı Spor Kompleksi projelerinin tamamlanması ile Trabzon'un panoramasının değişeceğini belirtti.

       Başkan Gümrükçüoğlu ayrıca Aydınlıkevler Mahallesi'nde Doğalgaz çalışması nedeniyle bozulan tüm yolları mayıs ayı itibariyle asfaltlayacaklarını söyledi.

       Toplantı sonunda Gümrükçüoğlu vatandaşların sorularını cevaplayarak birlik ve beraberlik içerisinde bu tarihi kenti gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarma gayreti içerisinde olduklarını vurguladı.

Toplam Okunma Sayısı : 1178

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com