Rehber :
   
Konfeksiyon
Can Modaevi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.03.2012
Yeni Gurbetçilere Kucak Açmayı Bekliyor


 

Yeni Gurbetçilere Kucak Açmayı Bekliyor

Trabzon’da her geçen gün büyüyen ve alanında uzman olan sektörlerden biride bildiğimiz üzere Ayem Çağrı Merkezi.Alman vatandaşlarına yönelik her türlü çağrı merkezi projelerine yönelik işlemler için kurulmuş olan Ayem Çağrı Merkezinin yöneticisi Hakan Cömertler birçok gurbetçiye de iş imkanı sağlamış durumda.

 Her geçen gün daha da büyüyen ve Ayem bünyesinde çalışan personeller sayesinde iş ciddiyetlerini ve bu konudaki uzmanlıklarını koruyan Ayem Çağrı Merkezi Trabzon’da bir lider olmuş durumda. Sınırsız elemana ihtiyaçları bulunduğunu fakat yetişmiş eleman bulmakta zorluk çektiklerini dile getiren Ayem Çağrı Merkezi sahibi Hakan Cömertler, "Şirketin bünyesinde çalışan kişilerin tamamı Almanya'dan Türkiye'ye kesin dönüş yapmış olduklarını ilk etapta en az 200 kişiye daha ihtiyaçlarının olduğunu ve  bu kişileri bulmakta zorluk çektiklerini belirterek seslerini Trabzon’daki Almanca bilen bayanlara duyuruyorlar.

 Çağrı merkezinde çalışmak için en önemli şartın iyi derece Almanca bilmek olduğunu vurgulayan Cömertler, "Herhangi bir yaş sınırımız yok. Aradığımız şartlar arasında Almanya'da yaşamış ve Türkiye'ye kesin dönüş yapmış olmak var. Çünkü, okulda ya da başka yerlerde öğrenilen Almanca, vatandaşlarla kurulan diyalogda yeterli olmuyor. Onun için orada yaşamak ve o dili bu ülkede öğrenmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Cömertler, şirkette çalışacakların ücretlerinin Trabzon şartlarına göre iyi durumda olduğunu da belirtiyor.

 Şirkette sadece Trabzonluların çalışmadığını Sivas Bolu Artvin gibi illerden de gelip bizimle çalışan bayanların da olduğunu belirten Cömertler tek şartlarının sadece iyi derecede Almanca biliyor olmalarının gerektiğini söylüyor.

Türkiye'de ve özellikle İstanbul'da bu tür çağrı merkezlerinin sayısının oldukça fazla olduğunu kaydeden Cömertler, "Artık İstanbul'da bile çağrı merkezlerinde çalıştıracak eleman bulmakta zorluk çekiliyor. Biz de bu yüzden ortaklarımızla birlikte Trabzon'da böyle bir şirket kurmaya karar verdik. Trabzon'u tercih ettiğimiz için de çok memnunuz" sözlerini dile getiren Cömertler,

 birebir ilişkilerin güçlendiği, bir çok yardımlaşma örneğinin yaşandığı özelliklede bayanların yönelebileceği ağır çalışma şartları olmadan tüm bilişim sistemlerinden faydalanarak güven sağlayıcı bir sektör olduğunu belirterek aynı zamanda Almanya’dan kesin dönüş yapmış bayanları memleketlerine uyum sağlayabilmeleri açısından şirketlerinde çalışmak üzere kapılarını açmış durumda.

 Tüm bu imkanların yanı sıra 1 yılı aşkın süredir Trabzon’da faaliyet gösteren ve tamamiyle güven tabanlı olması gereken bu işi kısa sürede geliştiren ve büyük aşama kaydeden Ayem Çağrı Merkezi Trabzon’da büyük bir istihdam sağlayabilme konusunda ilk sırada geliyor.Şirket Mesul Müdürleri  HAKAN CÖMERTLER ve  EDİP KAPLAN Şirketin stratejik büyüme planları çerçevesinde iyi derecede Almanca bilen Çalışmaya istekli elemanları şirketlerine beklemektedirler.

İletişim Adresi:  1 nolu Erdoğdu mah Yavuz selim bulv.No: 235 TRABZON

Telefon            : 0462 230 20 29 - 0462 230 20 28

Web                 : http://ayem-ltd.com/

E.mail               : iletisim@ayem-ltd.com

 

 

 

Toplam Okunma Sayısı : 2762

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com