Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.03.2012
Doğu Karadeniz Dubai'de Arap ülkelerine tanıtılacak


Dubai’de düzenlenmekte olan “Arabian Travel Market Fuarı'nda tüm karadeniz bölgesinin turizm potansiyelini tanıtılacak.30 Nisan - 3 Mayıs 2012 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen ve Arap ülkelerinin en büyük turizm fuarı niteliğini taşıyan ““Arabian Travel Market Fuarı”na Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı  (DOKA) ve KOSGEB Desteğinde turizm sektöründeki işletmeler katılarak işbirliği görüşmelerinde bulunacak.

 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu,  Doğu Karadeniz’in Arap ülkelerine tanıtımının bölge turizminin gelirlerinin artırılması açısından yüksek önem taşıdığını söyledi. DOKA’nın Dubai’deki fuarda açacağı stantta Doğu Karadeniz’in bütün illerini bir bütün olarak tanıtarak talep yaratacağını aktardı.
 
KOSGEB’in bu bağlamda Turizm ve Seyahat Acentaları, Konaklama İşletmeleri ve Turizm İşletme Belgesine sahip Yeme-İçme tesisim alanlarında yer alan işletmelerin ziyaretinin desteklenmesinin sağlandığını anımsatan Başkan M. Suat Hacısalihoğlu,  sektörde yer alan üyelerimiz bu fuarda gerek bölge gerekse kendi işletmelerinin tanıtımını, ticari bağlantılarını, tur organizasyonları alanlarında görüşmelerde bulunabileceğini dile getirdi.
 
“Arabian Travel Market Fuarı”na TTSO Turizm Komisyonu’nun da katılım kararı aldığını ve bölge tanıtımına katkı sağlayacağını dile getiren Başkan Hacısalihoğlu, “Turizm sektörünün Dubai’ye düzenleyeceği iş gezisi bölge turizmine katma değer yaracaktır.” dedi.
 
KATILIM BAŞVURUSU:
 
Tek kişi konaklama 1350 euro,  iki kişilik odada tek kişi konaklama 1160 euro programa KOSGEB’in Turizm ve Seyahat Acentaları, Konaklama İşletmeleri ve Turizm İşletme Belgesine sahip Yeme-İçme tesisim alanlarında yer alan işletmelere yüzde 60 destek sağlıyor.
 
Katılmayı düşünen Acentalarımız Pazartesi saat 14:00'e kadar aşağıdaki iletişim adresine yazılı bildirim yapılmasını rica ederiz.
 
İletişim Adresi: kardentour@hotmail.com
Tel : 0462 321 34 79 - 326 51 68 Fax : 0462 322 11 67
Toplam Okunma Sayısı : 1418

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com