Rehber :
   
Gıda Firmaları & Ürünleri
Kahvaltı Dünyası
Bakkalım A.Ş
Fanus Organik Bal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.04.2012
Avrupa Konseyi Heyeti İlimizde


Avrupa Konseyi (AK) Ulusal Kültür Politikalarının Gözden Geçirilmesi Programı kapsamında ilimize gelen Avrupa Konseyi Kültür Yönlendirme Komitesi (CDCULT) Genel Direktörü Robert Palmer ve Bağımsız Uzmanlar Heyeti Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın başkanlığında Valilik B Toplantı Salonu’nda Üniversite ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantı öncesinde bir açıklama yapan Vali Kızılcık, toplantıda kültürel anlamda ilimizde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verileceğini kaydetti.

            4 bin yıllık tarihi geçmişi bulunan ilimizde kültürel alanda yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verileceğini belirten Vali Kızılcık, “Avrupa Konseyi Heyeti ülkemizdeki kültürel değerlerin korunması hakkında kaydedilen aşamayı bizlerle birlikte görmek için şehrimize geldiler. Bizde kendilerine ‘Trabzon’umuza hoş geldiniz’ diyoruz. Gerçekleştirilen çalışmaları kendileri ile paylaşacağız. Bu konuda başta Valiliğimiz olmak üzere belediyemiz, üniversitemiz ve sivil toplum kuruluşları ile diğer ilgili kurumlarımızın yapmış olduğu çalışmaları kendileri ile paylaşacağız” dedi.

            CDCULT Genel Direktörü Palmer ise, Trabzon’da sıcak bir şekilde karşılandıklarını ifade ederek, “Bizi sıcak bir şekilde karşılayan Sayın Valimize ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalar hakkında bizi bilgi verecek arkadaşlara da şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Toplantı öncesinde Vali Kızılcık tarafından misafirlere Cephanelik Restorantta bir yemek verildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1328

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com