Rehber :
   
Beyaz Eşya ve Elektronik
Araslar Ticaret
Aydın Elektronik
Tekobiz
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.04.2012
Vali Kızılcık: "Trabzon Anayasa Değişikliğine Katkı Koyacaktır"


Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık başkanlığında, ilimizde 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak ‘Anayasa Vatandaş Toplantıları’ öncesinde Valilik B Toplantı Salonu’nda değerlendirme yapıldı. Toplantıya Vali Kızılcık’ın yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vali Yardımcısı Aziz Mercan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Trabzon Sanayi ve İşadamları Derneği (TSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Orhan katıldı.

            Anayasa değişikliği kapsamında yapılan çalışmaları çok önemli bulduklarını ifade eden Vali Kızılcık, Trabzon’un anayasa değişikliği çalışmalarına katkı koyması gerektiğini belirtti.Anayasa Vatandaş Toplantısı’na Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyeleri, Anayasa Platformu Girişim Grubu Üyelerinin de katılmasının planlandığını kaydeden Vali Kızılcık, 7 Nisan Cumartesi Günü saat 10:00’da Dünya Ticaret Merkezi’nde yapılacak toplantıya herkesi beklediklerini kaydetti.

            Toplumun tüm kesimlerinin katılımı ile yapılacak bir anayasanın ülkemiz için çok önemli olduğunu belirten Vali Kızılcık, “Ülkemizin artık darbe dönemi anayasası ile yönetilemeyeceği ortadadır. Yapılan çalışmaları son derece önemli buluyoruz. Ortaya çıkacak anayasa vatandaşlarımızın ve ülkemizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek olmalı. Toplumumuzun tüm kesimlerinin anayasa değişikliği sürecine katkı koyması gerekiyor. Bu bağlamda ilimizde yapılacak olan Anayasa Vatandaş Toplantısı’na Trabzonlu hemşerilerimde gelerek, katkı koymaları son derece önemli ”dedi.Vali Kızılcık’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda katılımcılar yapılan çalışmaları gözden geçirip, yapılacak bazı çalışmaları da karara bağladılar.

Toplam Okunma Sayısı : 1294

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com