Rehber :
   
Hediyelik Eşya ve Oyuncak
Yuma Oyuncak
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.04.2012
4.Sanat Günleriyle Devam...


4.SANAT GÜNLERİYLE DEVAM…

Trabzon Sanatevi’nin geleneksel hale getirdiği; yazım, görsel ve sahne sanatlarının yer aldığı, çok katılımlı ve uzun süreli organize edilen “Sanat Günleri” bu yıl 4. Kez organize ediliyor. Trabzon Sanatevi; sanatın tüm renklerini bir araya getirerek geniş kapsamlı ve uzun soluklu sanat günlerine dönüşmesini sağlamak, her yıl çıtayı biraz daha yükselterek gelecekte sanat günlerine uluslar arası nitelik kazandırmayı hedefliyor.

 Trabzon Sanatevi; kuruluş amaçları doğrultusunda bu yıl gerçekleştireceği 4. sanat günlerinde; Resim, heykel, karikatür, fotoğraf, el sanatları sergisi, belgesel, sinema etkinlikleri, tiyatro, Türk Halk ve Türk Sanat Müziği konserleri, müzik dinletileri, söyleşi ve paneller, şiir dinletileri, atölye çalışmaları, imza günleri, dans ve folklor gösterilerine yer vereceğini bildirdi.

 Sanat Günlerine Trabzon ve Trabzon dışında sanat faaliyetlerini sürdüren sanatçılar, sanat grupları ve dernekler katılabilecektir. Trabzon Sanatevi’nin düzenleyeceği 4. sanat günleri, tüm profesyonel sanatçılara, sanat gruplarına ve derneklere açık olacak. Etkinlik programında yer almak isteyen katılımcılar 30 Nisan 2012 tarihine kadar sanatevine müracaat etmeleri gerekmektedir.
 
 
 
Toplam Okunma Sayısı : 1602

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com