Rehber :
   
HES Firmaları
Sezerler Enerji
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.04.2012
Trabzonspor Süper Final için Ordu'da Moral Arıyor


Trabzonspor Süper Final için Ordu'da Moral Arıyor

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 3 maçtan galibiyetle ayrılamayan Karadeniz temsilcisi Trabzonspor rakipleriyle arasındaki puan farkını açarak, Süper Final öncesi kaybettiği avantajın moral bozukluğunu Orduspor maçında üzerinden atmayı planlıyor.

Deplasmanda Gençlerbirliği, Galatasaray ve sahasında Fenerbahçe karşısında 1-1'lık skorlarla ayrılarak 6 puan kaybeden bordo-mavililer 3. haftalık aranın ardından galibiyetle tanışarak devam eden galibiyet özlemine son vererek moral bulmak istiyor. Arka arkaya yaşanan puan kayıpları sonrası kaybolan özgüveni yerine getirmek için deplasmanda oynanacak olan Orduspor karşılaşmasına mutlak galibiyet gözüyle bakan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, futbolcularıyla bu maçın önemini paylaştı. Yeniden toparlanmaları adına Orduspor maçının önemli bir fırsat olduğunu belirten Güneş, sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini ve herkesin daha çok sorumluluk alması gerektiğini belirtti.

COLMAN YOK ZOKORA SAHADA

Trabzonspor'da, Fenerbahçe maçında sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyen Zokora, Orduspor maçında sahadaki yerini alacak. Sarı kart cezalısı olan Colman ise takımdaki yerini alamayacak. Bu oyuncunun yerine çeşitli alternatifler üzerinde duran teknik direktör Şenol Güneş, hafta içinde yapılan antrenmanlarda bu oyuncunun yerine Serkan Balcı'yı denerken, zaman zaman Adrian'ı kullandı. Orta alanda Serkan Balcı ve Adrian arasında kararsız kalan deneyimli teknik adam iki oyuncu arasında Orduspor maçında tercih yapacağı öğrenildi. Güneş'in Serkan Balcı'yı orta alanda kullanması halinde Celutska'yı sağ tarafta kullanacak olan Güneş'in Adrian'ı tercih etmesi halinde ise Serkan Balcı sağ kanatta görev alacak Celustka ise yedek soyunacak. -


Toplam Okunma Sayısı : 1672

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com