Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.04.2012
Vali Kızılcık Emniyet Teşkilatı'nın Yanında


            Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 167. Yıldönümü nedeniyle Zorlu Grand Otel’de düzenlenen yemeğe katıldı.

            Programa Vali Kızılcık’ın yanı sıra Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Turan Aslan, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Jandarma Alay Komutanı Albay Dursun Ertuğrul, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Şaban Kutlu, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Karadeniz, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, gazeteciler ve emniyet mensupları katıldı.

            Temel hak ve özgürlüklerin kullanılmasında emniyet güçlerine önemli görevler düştüğünü kaydeden Vali Kızılcık, “Modernleşmenin ve globalleşmenin hızla yayıldığı bu dönemde, suç ve suçluyla mücadelede her geçen gün güvenlik güçlerimizin önemli bir kere daha gözler önüne çıkmaktadır. Teknolojik çağın yaşandığı 21. yüzyılda, teknolojik gelişmelere ayak uyduran polisimiz suç ve suçluyla mücadelede başarılı sonuçlar elde etmektedir. Bu anlamda Türkiye Cumhuriyeti Devleti siz değerli polislerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi için çalışmaktadır. Temel hak ve hürriyetlerinin teminat altına alınmasında sizlerin kamu gücünü kullanan bireyler olarak yapacağınız çalışmalar büyük önem arz etmektedir” şeklinde konuştu.

            Zor bir görev üstlenen emniyet mensuplarının ailelerine de gösterdiği fedakarlıktan dolayı teşekkür eden Vali Kızılcık, “24 saat esasına göre görev yapan emniyet mensuplarının yükünü fedakar eşleri çekmektedir. Zira sizlere verilen görev oldukça zor. Bu anlamda polislerimizin suç ve suçluyla mücadeleyi başarılı şekilde yürütmesi için, onlara göstermiş olduğunuz hoşgörü ve anlayıştan dolayı sizlere şükranlarımı sunmak istiyorum. Çok değerli yavrularımız, babalarını uzun dönem görememekten muzdarip olabilirler. Onlarında babalarını daha fazla görme hakları olduğunu düşünüyorum. Yavrularımıza bu anlayışından dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Trabzon’umuzun yaşanabilir kentler arasında ilk dörtte yer almasında güvenlik anlamında sağladığınız katkılardan dolayı da şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin teknolojik imkanlardan en iyi şekilde faydalanmanız için her türlü maddi desteği vermeye hazırız. Stresli ortamdan uzaklaşmanız ve daha rahat olmanız için bugün sizlerle beraber olduğumu ifade etmek isterim” biçiminde konuştu.

            Emniyet Müdürü Yavaş’ta kendilerine her fırsatta desteklerini esirgemeyen Vali Kızılcık’a teşekkür ederek, “ 24 saat görev yapan emniyet mensuplarına her fırsatta desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Recep Kızılcık’a teşekkür ediyorum. İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında yaptığımız özverili çalışmalara bugün olduğu gibi bundan sonrada ara vermeden devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Vali Kızılcık tarafından kompozisyon, şiir ve resim dallarında 1. olan öğrencilere ödülleri verildi. Polis Haftası nedeniyle hazırlanan pasta da Vali Kızılcık ve beraberindekilerin eşliğinde kesildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1358

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com