Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
11.04.2012
Tuvalden yansıyanlar!..


Tuvalden yansıyanlar!..

Trabzon’un genç ve başarılı ressamlarından Serdar Yılmaz 6’ıncı kişisel resim sergisini Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi’nde açtı. Açılışa başta MHP İl Başkanı Nihat Birinci olmak üzere, KTÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümü hocaları ve öğrencileri, Trabzon Halk Eğitim Merkezi Öğrencileri, Yeni Dünya Kreşi Çalışanları, Beşikdüzü Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmeni Ayla Aksoyoğlu ve öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı.  

Bir çok sergide sanatseverlerin beğenisini kazanan Yılmaz, kendine has üslubu ve farklı fırça çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Ulusal düzeyde bir çok yarışmaya katılan ve 6 ödüle sahip olan Serdar Yılmaz aynı zamanda KTÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nde resim dersleri veriyor.

2006 yılından 2012 yılına kadarki dönem içinde yapmış olduğu soyutsal ve figüratif çalışmalardan denemelerin sergilendiği sergide 45 resim bulunuyor. Öğrencilerin soruları karşısında zaman zaman terleyen ve ilginç sorulara muhatap olan Yılmaz “ Genç arkadaşlarımız resme oldukça meraklılar. Çok güzel sorular sordukları gibi zor sorularda sordular. Örneğin bir arkadaşımız resim yaparken hangi konuyu seçiyorsunuz? Diye bir soru yöneltti. Bende, ‘Yaparken düşünüyorum, düşünürken yapıyorum’ cevabını verdim. Yılmaz’dan resim sanatı hakkında bolca bilgiler alan öğrenciler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Serdar Yılmaz’ın sergisi Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi’nde 22 Nisan tarihine kadar açık kalacak.

HABER-FOTOĞRAFLAR:ÖMER ALTUNTAŞ

 

 

 

Toplam Okunma Sayısı : 1388

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com