Rehber :
   
Konsolosluklar
Konsolosluklar
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.04.2012
Trabzonspor Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü


Trabzonspor Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Trabzonspor, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Pazar günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmayla sürdürdü.Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan çalışmada, ishal olan Henrique Şenol Güneş'ten izin alarak soyunma odasına gitti. Sercan düz koşu yaparken Vittek ayrı bir sahada fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Antrenmanda oldukça neşeli bir görüntü veren bordo mavili futbolculardan Zokora ve Alanzinho, çalışma öncesi enselerinde top durdurma konusunda hünerlerini sergiledi. 5'e 2 top kapma çalışması sırasında da Alanzinho ile Burak'ın ikili mücadelesi diğer oyuncuları güldürdü. Burak'ın ayağındaki topu kapmak için yere yatan Alanzinho bunu başaramayınca, Burak da yerdeki Brezilyalı futbolcunun üzerine yattı ve ikili kısa bir süre güreşti.

Antrenmanın ikinci bölümünde futbolcuları iki gruba ayıran teknik direktör Şenol Güneş, bir gruba antrenör Ünal Karaman yönetiminde savunma organizasyonu çalıştırırken, diğer futbolcular şut çalışması yaptı. Çalışmanın son bölümünde ise çift kale maçla taktik çalışması gerçekleştirildi.Dünkü antrenmanda yapılan çift kalede takımı maçı kaybeden Mustafa Yumlu'nun getirdiği baklavayı futbolcular antrenman sahasından çıkarken yedi.Bu arada TSYD Trabzon şubesi de, Süper Lig'de normal sezondaki 34 maçın tamamında da kaleyi koruyan ve 3040 dakika sahada kalan kaptan Tolga Zengin'e plaket verdi. 

Toplam Okunma Sayısı : 1209

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com