Rehber :
   
Otel
Uzunkum Otel
Büyük Sümela Otel
Hotel Eray
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.04.2012
Kazanmak İçin Elimizden Geleni Yapacağız


Kazanmak İçin Elimizden Geleni Yapacağız

Trabzonspor'un sezon başında İspanya'nın Sevilla takımından transfer ettiği Didier Zokora, teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde bu sezon ilk kez Fenerbahçe maçında forma giyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynanan 34 maçında 21'inde forma giyen Didier Zokora, Afrika Kupası maçları nedeniyle de bordo-mavili takımdan uzak kalmıştı. Bir çok maçta forma giyemeyen Zokora'nın Türkiye'de bulunmasına rağmen forma giyemediği maçlar arasında Fenerbahçe maçı ilk sırada yer alıyor. Sarı-lacivertli takımla İstanbul'da oynayacakları Süper Final maçını bekleyen Fildişili oyuncuyu farklı bir heyecan sardı.

Ligin ilk yarısında Galatasaray'ın 3-0 kazandığı maçın 55. dakikasında kırmızı kart gören Zokora, 16. haftada Kadıköy'de takımını yalnız bırakmıştı. Didier Zokora'dan yoksun Fenerbahçe karşısına çıkan Trabzonspor, mücadeleyi 1-0 kaybetmişti. Fildişili futbolcu ligin 32. haftasında yine Galatasaray maçının 10. dakikasında Emmanuel Eboue'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Tecrübeli futbolcu Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında sahadaki yerini alamadı. Zokora'nın forma giymediği maç ise 1-1'lık skorla sonuçlanmıştı.

"KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Süper Lig'in ilk yarısında ve ikinci yarısında Fenerbahçe maçlarında cezalı duruma düştüğü için oynayamayan Trabzonspor'un orta sahadaki yıldızı Didier Zokora, bu sezon Fenerebahçe maçlarında forma giyememenin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, "Fenerbahçe maçlarının Trabzonspor için ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum. O maçlarda oynamamak beni gerçekten üzmüştü. Hocam görev vermesi halinde Süper Final maçında Fenerbahçe karşısında forma giyebileceğim. Arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapıp maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" dedi

Toplam Okunma Sayısı : 1281

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com