Rehber :
   
Baharat & Aktar
Beşikçi Baharat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.04.2012
Şenol Güneş, Forvete Paulo Henrique'yi Hazırlıyor


Şenol Güneş, Forvete Paulo Henrique'yi Hazırlıyor

Trabzonspor'un, Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada burnunda kırık meydana gelen Burak Yılmaz'ın, Beşiktaş maçında forma giyip-giyemeyeceği belirsizliğini korurken teknik direktör Şenol Güneş, forvet hattına uzun süredir ilk on birde forma şansı bulamayan Paulo Henrique'yi hazırlıyor.

Süper Final'in ilk maçında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada burnuna aldığı darbe sonucu sakatlanan Burak Yılmaz'ın, burnundaki kırık nedeniyle Trabzon'a gelişi gecikmeli olmuştu. Beşiktaş maçında maskeyle mücadele edecek seviyeye geleceği açıklanmasına rağmen Burak Yılmaz'ın, Siyah-beyazlı takım karşısında oynayıp-oynamayacağı belirsizliğini koruyor. Burak Yılmaz'ın Beşiktaş maçında oynayıp-oynamayacağı belirsizliğini korurken teknik direktör Şenol Güneş de bir yandan Burak  Yılmaz'ın yokluğunda forvet hattında görev vereceği isim üzerinde duruyor. Uzun süredir ilk on birde forma şansı bulamayan Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique formaya en yakın isim olurken, deneyimli teknik adamın antrenmanlarda bu oyuncuyla yakında ilgilendiği gözlendi. Özellikle şut çalışmalarında Volkan Şen ile birlikte oyuncuyu özel olarak çalıştıran Güneş, uzun zamandan beri forma giyememiş olmanın verdiği moral bozukluğu ve güvensizliği de üzerinde atması için oyuncusunu yakın markaja aldı.

HENRİQUE'NİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ VATANDAŞI ALANZİNHO

Trabzonspor ile yeniden nikah tazeleyen Brezilyalı oyuncu Alanzinho, Bordo-mavili takımda zor günler geçiren vatandaşı Paulo Henrique'ye destek oluyor. Zamanının çoğunu vatandaşı Henrique ile geçiren Alanzinho, Bordo-mavili takımda ilk sezonu geçiren ve bir türlü kendisinden bekleneni veremeyen takım arkadaşına moral vererek üzerindeki durgunluğu atması için yardımcı oluyor. İki Brezilyalı oyuncu evlerinde yaptıkları Türk usulü mangal partisini Twitter'de paylaştılar.

VOLKAN VE ADRİAN'DA YAKIN MARKAJDA

Beşiktaş maçında galibiyet adına işi sıkı tutan ve oyuncularla yakından ilgilenen Şenol Güneş, Volkan Şen ile Adrian Mierzejewski'yi takıma kazandırmak adına yoğun çaba sarf ediyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Bordo-mavili takımda Volkan Şen forma giyemezken Adrian ise maçta 20 dakika süre bulmuştu. Beşiktaş karşısında ise deneyimli teknik adamın bu iki oyuncu forma verme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

BAYAN TARAFTARLARDAN BEŞİKTAŞ MAÇINA YOĞUN İLGİ

Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle sahasında oynayacağı 2 maçta seyircisiz oynama cezası alan Bordo-mavililerde bayan taraftarlar Beşiktaş maçına büyük bir ilgi gösteriyor. Sabahın erken saatlerinde maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yer alan bilet gişelerine gelen bayan taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdu. Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak olan müsabakada kadın ve 12 yaş altı çocuk taraftarlar izleyebilecek.


Toplam Okunma Sayısı : 1271

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com