Rehber :
   
Orman Ürünleri
Şangün Orman Ürünleri
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.04.2012
Tahtalı Camii'nin bitişiğindeki arsa ile üç katlı bina kamulaştırılarak yıkıldı



      

       3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Köseoğlu Caddesi'nde bulunan Tahtalı Cami'nin yanında bulunan üç katlı ev kamulaştırılarak yıkıldı. Trabzon Belediyesi ve Vakıflar Bölge müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdikleri kamulaştırma sonucu yıkılan üç katlı ev ve yanındaki arsanın yerine şadırvan, WC ile sosyal donatı alanları yapılacak. Mahalle sakinleri Tahtalı Camiin yanındaki ev ve arsanın Belediye ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından kamulaştırılarak yıkılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

       Tahtalı Camii Dernek Başkanı Mehmet Mazlum yıkılan binanı yerine şadırvan, WC ile gerekli çevre düzenlemeleri yapılacağını belirterek, yıllardan beri buranın kamulaştırılması için mücadele ettik. Belediyemiz, Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz, Muhtarımız gerekli duyarlılığı göstererek bu tarihi caminin güzel bir çevreye kavuşması için üç katlı bina ile yanındaki arsaya kamulaştırılması sağlandı. Mahalle sakinleri adına emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

       Tahtalı Camii İmamı Mehmet Yılmaz ise "Bilindiği gibi camimiz tek yönlü yol olan Atatürk Köşkü güzergâhı üzerinde bulunuyor. Atatürk Köşkü'nden sahile kadar ihtiyaç giderici bir yer yok. Bu nedenle Atatürk Köşkü'nü ziyaret eden ve dönen yerli ve yabancı turistler ihtiyaç gidermek buraya geldiklerinde ne yazık ki WC ile abdest alma yerlerimiz uygun değil. Yıkılan binanın yerine gerekli sosyal donatı alanlarını yapacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

       3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Muhtarı Ergün Memiş tahtalı caminin hemen yanında bulunan üç katlı binanın kamulaştırılıp yıkılması aşamasında kendilerine destek veren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Vakıflar Bölge Müdürü mazhar Yıldırımhan'a teşekkür etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1117

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com