Rehber :
   
Eczaneler
Ediz Eczanesi
Ongan Eczanesi
Akar Eczanesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
20.04.2012
Trabzonspor Galibiyetle Avantaj Yakalamak İstiyor


Trabzonspor Galibiyetle Avantaj Yakalamak İstiyor

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE

 Süper Final'in ikinci hafta karşılaşmasında yarın akşam sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor, maçtan galibiyetle ayrılarak Avrupa kupalarına katılmak için avantaj yakalamak istiyor.

 Fenerbahçe karşısında geçen hafta sezonun en etkisiz futbollarından birini oynayarak sahadan 2-0 mağlup ayrılan Trabzonspor, tüm planlarını kazanmak üzerine yaptı. Fenerbahçe karşısında defans ağırlıklı oynadığı için eleştirilen teknik direktör Şenol Güneş ise takımının en büyük gol silahı Burak Yılmaz'ın burnunun kırılması nedeniyle sıkıntıya girdi.

 Burak'ın yerine Henrique'ye görev vermesi beklenen Şenol Güneş, Fenerbahçe karşısında formsuz görüntü veren Alanzinho ve Celustka'yı yedekte bırakılabileceği öğrenildi.

 Defansı Serkan, Giray, Mustafa ve Cech dörtlüsünden oluşturacak olan Şenol Güneş, orta sahada Alanzinho'nun yerine Adrian'a görev vererek Beşiktaş karşısında topa daha fazla sahip olmayı amaçlıyor. Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Volkan'ın Beşiktaş maçında yeniden formasına kavuşması beklenirken Güneş, ileride Olcan'ı Henrique'nin yanında oynatacak.

 Güneş, yaptığı toplantıda oyuncularına Şampiyonlar Ligi umudunu büyük ölçüde yitirdikleri için en azından UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

 

Toplam Okunma Sayısı : 1317

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com