Rehber :
   
Kitap & Kırtasiye
Ant Kitap Kırtasiye
Nokta Kitabevi
Karaoğlu Kırtasiye
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.04.2012
Başkan Gümrükçüoğlu'ndan esnafa müjde



     

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu tarihi Kemeraltı çarşısı ve çevresine yerli ve yabancı turistleri çekebilmek için eski lunapark alanında turist otobüsleri için ücretsiz park yeri yapma çalışması içerisinde olduklarını söyledi.

       Esnafla kahvaltı programlarını sürdüren Başkan Gümrükçüoğlu Kemeraltı Sahil Caddesi esnafı ile bir araya geldi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile ziyaretlerine devam eden Gümrükçüoğlu sahilde yapılacak düzenlemeler için esnafın görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Gümrükçüoğlu, Belediye Teknik Hizmet Birimleri, ambarlar, Avrasya Pazarı ve eski lunapark alanını içine alacak şekilde yapılacak düzenlemeler için proje yarışması düzenleyeceklerini ifade ederek, "Bunun için esnafımızın görüşleri de önemli. Çünkü onlar olayın bire bir içerisindeler. Bu nedenle esnaf ziyaretlerine önem veriyoruz" dedi.

       Gümrükçüoğlu Kemeraltı ve çevresini turistleri daha çok ziyaret etmelerini sağlamak amacıyla eski lunapark alanında turist otobüslerinin bedava park edebileceği bir alan yapmak düşüncesinde olduklarını belirterek, " Burada Bedesten çarşımız var. Ama buranın tam anlamıyla bir cazibe alanı olamadığını düşünmekteyim. Restorasyon çalışmaları devam eden Alacahan'ın da tamamlanmasıyla esnafımızın da görüşlerini alarak bakırcıların, gümüşçülerin, telkâri, kazaziye, hasır bilezik ve bunun gibi el sanatları ürünlerinin sergilenebileceği yerlere turistlerin ziyaretini sağlayabilirsek burada ticaret daha da gelişecektir. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1084

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com