Rehber :
   
Kurumlar
İl Kültür Turizm Müdürlüğü
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
Trabzon Valiliği
Trabzon Mes. Eğit. Bil. Mer.
Beşikdüzü Belediyesi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.04.2012
U14 Futbol Gelişim Şenliği fikstürü çekildi


 
 
Antalya'da 28 Nisan-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Coca Cola Akademi U14 Futbol Gelişim Şenliği fikstürü çekildi. WOW Topkapı Palace'da yapılacak şenliğe, sezonu gruplarında birinci sırada tamamlayan Trabzonspor A.Ş., Fenerbahçe A.Ş., Bucaspor, Ankaraspor A.Ş. ve Adana Demirspor katılıyor.

Futbol Gelişim Şenliği müsabaka sistemi şöyle:

Lig müsabakalarının sona ermesinden sonra, gruplarını birinci sırada tamamlayan takımlar Futbol Gelişim Şenliği'ne katılırlar. 5 takımın katılımı ile yapılacak şenlikte;

• Müsabakalar tek devreli lig usulüne göre oynanır ve takımlar Futbol Müsabaka Talimatı' nın 9. maddesine göre sıralanır.

• Grup müsabakaları 35 dakika (tek devre) oynanır. Grup müsabakaları dışında kalan maçlar 35' er dakikadan oluşan 2 devre şeklinde oynanır.

• Grup müsabakalarında kaleci dahil 5 oyuncu değişikliğinin tamamı müsabakanın 20. dakikasında yapılır. Grup müsabakaları dışında kalan maçlarda ise kaleci dahil tüm oyuncular için en az 20 dakika sahada kalmak koşulu ile oyuncu değişiklikleri yapılır.

• Müsabakalar nizami ölçüdeki sahalarda oynanır.

• Müsabakalarda bir hakem iki yardımcı hakem görev yapar.

• Futbol Gelişim Şenliği süresince sarı kart uygulamasına ilişkin olarak; oyuncuların sezon içinde görmüş olduğu sarı kartlar final müsabakalarına yansımayacak, finaller süresince görülen sarı kartlar dört sarı kart uygulamasına tabi olacaktır. Ancak oyuncu, grubundaki müsabakaların tamamlanmış olması ve sezon içinde dördüncü sarı kartını görerek cezalı duruma düşmesi halinde infazını gerçekleştirmesi gerekecektir.

• Futbol Gelişim Şenliği' nde yarı finale yükselen 4 takıma TFF tarafından madalya, birinci ve ikinci olan takıma kupa, üçüncü ve dördüncü olan takımlar ile final müsabakasını yöneten hakemlere plaket verilir.


 

Toplam Okunma Sayısı : 1312

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com