Rehber :
   
Oto Kiralama
Eko Rent A Car
Europcar Araç Kiralamal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.04.2012
DKBB Meclisi toplandı.



     

       Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği(DKBB) 2012 yılı birinci olağan meclis toplantısını Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasında Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Belediyeciliğin, özellikle Doğu Karadeniz'deki belediyeciliğin çok zor olduğu, halka hizmetin en temel noktasını oluşturan belediyeciliğin yüksek sorumluluk gerektirdiği, halk katılımının en üst düzeyde bulunması nedeniyle yoğun bir tempoyu gerektirdiği herkesin malumu olan bir durumdur. 1992 yılında kurulmuş olan Birliğimiz, bugün itibariyle yürüttüğü faaliyetler sonucunda sadece bölgemizde değil, ülke genelinde kabul görmüş ve çalışmaları takdir edilmiş bir konumdadır. Üye belediyelerimizin katkıları ve destekleriyle mevcut pozisyonumuzu daha da yukarılara çekmek arzusundayız" dedi. Öte yandan toplantıda birlik encümen üyeliği seçimi yapıldı. Buna göre, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Yalçın Emiralioğlu, birlik encümen üyeliklerine seçildi.

       Daha sonra gündemin ikinci sırasında yer alan "2011 Yılı Kesin Hesabı" görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Buna göre Birliğin 2011 yılı toplam bütçe gideri 536.488,10.-TL ve toplam bütçe geliri 1.049.172,97.-TL olduğu olarak gerçekleşti.

       Toplantıda "2011 Yılı Faaliyet Raporu"nun Genel Sekreter Mehmet Şentürk tarafından okunmasından sonra yapılan oylamada, faaliyet raporu oybirliği ile kabul edildi.

       Toplantıda ayrıca DKBB'nin "Türk Dünyası Belediyeler Birliği"ne üye olunmasına karar verilirken; Adacık, Atayurt, Yeşilyalı, Akşar, Tekke, Topçam, Aydındere, Bozat, Karabörk, Kovanlık ve Yavuzkemal Belediyeleri olmak üzere 11 belediyenin üyeliğe kabulüne karar verildi. Yeni üyeliklerle birlikte Birliğin üyesi belediye sayısı 139'a yükseldi.

       Ayrıca toplantı öncesinde Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği üyelerine Cephanelik Restaurant'ta yemek verildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1207

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com