Rehber :
   
Sinemalar
Sinema Lara
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
26.04.2012
TFF Kurulundan Gümrükçüoğlu'na ziyaret



      

       Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurulu Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı ve Spor Toto Trabzon ve Samsun bölgesi 3. Lig kulüp başkanları, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

       2 ay önce göreve geldiklerinde ana hedeflerini, 'Gidilmedik kulüp, gezilmedik tesis kalmayacak' olarak belirlediklerini söyleyen Koşar, "Bu sözün gereklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. bu kurulun çok başarılı olacağını tahmin ediyorum. Kuruldaki arkadaşlarımız da bu konuya inandılar. Olayın yerinde incelenmesi, aksayan yerlerin giderilmesi için çok faydalı bir ziyaret. Futbol kenti olan Trabzon'u ziyaret etmekten son derece memnunuz. Trabzon Belediyesi ve şahsınızın destek ve katkılarından ötürü teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

       Trabzon gibi bir kentte sporun ve özellikle futbolun çok büyük önemi olduğunu belirten Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Kurulunuzun bu açılımından dolayı duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Kulüplerimize her zaman destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Sorunların çözüm noktasında her zaman kulüplerimizin yanlarında olacağız. Kulüp başkanları, kulüplerin gerek tesisleşme gerek diğer ihtiyaçlarını karşılamak ve sporun gelişmesi için kendi imkânlarıyla mücadele ediyorlar. Belli bir amaç ve söylem ile gerçekleştirdiğiniz bu programın çok faydalı olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

       TFF Kurul üyeleri Gümrükçüoğlu'na, 61 numaralı Türk Milli Takım forması ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Toplam Okunma Sayısı : 1093

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com