Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.04.2012
Başkan Gümrükçüoğlu mahalle ziyaretlerini sürdürüyor



     

       Gümrükçüoğlu sadece seçim zamanı değil her zaman vatandaşın ayağına gidiyoruz

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mahalle ziyaretleri sürdürüyor.

       "Mahallelerin sorunlarını en iyi bilenler o mahallede ikamet eden vatandaşlardır" diyen Gümrükçüoğlu, "Bu nedenle sık sık gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretleri ile vatandaşların istek ve önerilerini birinci ağızdan dinleme imkânı buluyoruz. Sadece seçim zamanları değil her zaman vatandaşın ayağına gidiyoruz" dedi.

       AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve meclis üyelerinin de katıldığı programda Üniversite ve 2 Nolu Bostancı Mahallesi'ni ziyaret eden Gümrükçüoğlu düzenledikleri programlardan dolayı AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş'a teşekkür ederek, " Nerede bir ziyaret program tertip etseler ve bizi çağırsalar seve seve katılıyoruz. Birlikte bu kenti en iyi noktalara taşımak için gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

       Mahalle muhtarları ile birlikte katıldığı kahvehane toplantısında vatandaşların da sorun ve isteklerini dinleyen Gümrükçüoğlu, yaptıkları projeler hakkında da bilgi verdi. Gümrükçüoğlu bu kenti gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak için büyük projelere imza attıklarının altını çizerek, "Kentsel dönüşüm projeleri, Kanuni Bulvarı, Erdoğdu yolu, Akyazı projesi yanında, asfalt hamlesi ve kentin altyapısını iyileştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızla bir ve beraber olarak bu kadim kente en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1123

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com